Logitech și Skype lansează Logitech TV Cam HD, o cameră TV pentru apeluri video high-definition

Logitech și Skype lansează Logitech TV Cam HD, o cameră TV pentru apeluri video high-definition care funcționează cu Skype pe orice televizor HD cu HDMI integrat.

Camera are Skype integrat, telecomandă și folosește conectivitate Ethernet sau Wi-Fi cu HDTV. Cu Logitech TV Cam HD pot fi apelați pe orice platformă utilizatorii Skype, fie că îl accesează de pe smartphone, tabletă, HDTV sau calculator. Skype poate fi utilizat pe Logitech TV Cam HD pentru a apela numere de fix sau de mobil folosind contul Skype Credit sau abonamentele de voce.

“Apropierea de cei dragi este și mai mare atunci când experiența de apelare video se transferă pe televizorul din living, cea mai confortabilă cameră din casă,” a precizat Joerg Tewes, vice președinte al diviziei digital home în cadrul Logitech.

“Misiunea noastră este ca utilizatorii să folosească în fiecare zi apelurile prin Skype, asigurând accesibilitatea la oricine oricând si de oriunde,” a precizat Bob Roin, director de dezvoltare în cadrul Skype. “Camera Logitech TV Cam HD, accesibilă ca preț și ușor de utilizat, este o modalitate ușoară pentru întreaga familie de a împărtăși momentele de zi cu zi prin Skype cu cei apropiați, direct din confortul living-ului.”

Logitech TV Cam HD este ușor de instalat și funcționează cu orice tip de HDTV care dispune de un input HDMI. Camera oferă de asemenea un obiectiv cu unghi larg conceput împreună cu specialistul german în optică Carl Zeiss. Sunetul și imaginea de calitate sunt asigurate de Logitech Fluid Crystal Technology și lentilele Carl Zeiss.

Logitech TV Cam HD dispune de o sonerie așa încât utilizatorul știe când este sunat, chiar dacă televizorul este deschis sau închis, iar sursa de alimentare dedicată asigură că aceasta este pregatită pentru apeluri. De asemenea, are patru microfoane care ajută la reducerea zgomotului și a ecourilor. Logitech TV Cam HD va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie la un preț recomandat de 199,99 Euro.