Mark Zuckerberg: În cinci ani, mare parte din Facebook va fi video

Mark Zuckerberg: În cinci ani, mare parte din Facebook va fi video

Conținutul video va crește enorm pe Facebook în următorii cinci ani, a afirmat Mark Zuckerberg, fondatorul rețelei de socializare, la o întâlnire cu userii la sediul din Menlo Park California, potrivit Hotnews.ro.

„În cinci ani, mare parte din Facebook va fi video”, a spus miliardarul adăugând că este important infrastructura să fie mai bună pentru a permite creșerea ponderii conțnutului video în News Feed.

La întâlnirea cu userii, Zuckerberg a explicat și de ce toată lumea a fost obligată să descarce aplicația Messenger pe mobil și de ce în News Feed se văd atat de puține postări din paginile companiilor.

Fondatorul Facebook spune ca aplicația dedicată de mesagerie a adus o experiență mai bună fiindcă funcția de chat era „îngropată” în vechiul Facebook și trebuiau parcurși mai mulți pași pentru a ajunge la chat. „Chiar am cerut mult de la useri când i-am rugat pe toți să instaleze o altă aplicație”, a precizat Zuckerberg, recunooscând că trecerea nu s-a făcut atât de ușor cum ar fi trebuit.

Totodată, șeful Facebook a răspuns nemulțumirilor legate de faptul că postările companiilor ajung la doar cateva procente dintre userii care au dat like. „Nimeni nu se va uita la tot”, a explicat Zuckerberg, precizând că din ce în ce mai mult conținut e disponibil pe rețea, astfel încât trebuie să existe o dozare și că dacă există un conflict între interesele cititorilor și cele ale companiilor, Facebook va optimiza în favoarea cititorilor.