Microsoft lansează clientul de e-mail Outlook.com, înlocuitorul Hotmail și un rival pentru Gmail (VIDEO)

Microsoft lansează clientul de e-mail Outlook.com, înlocuitorul Hotmail și un rival pentru Gmail (VIDEO)

Microsoft a lansat Outlook.com, un client de email reîmprospătat prin care intenționează să înlocuiască în cele din urmă serviciul îmbătrânit Hotmail și prin care intră în competiție directă cu Gmail-ul Google.

Outlook.com este complet reconstruit, dispune de noua aplicație Outlook pentru desktop și va fi disponibil oricui, indiferent dacă folosește Windows sau nu. Informațiile sunt stocate în cloud, Outlook poate sincroniza mail-urile utilizatorului pe mai multe dispozitive și va fi disponibil oricui are o adresă de Hotmail, Gmail sau Yahoo.

Mesajele sunt sortate în funcție de expeditorul lor, iar prin Aplicațiile Office Web atașamentele pot fi deschise și editate direct din inbox.

Prezentare Outlook.com

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22270').select();" id="embed_text_22270" />

Conturile pot fi sincronizate cu servicii precum Twitter, Facebook și Skype în viitor, în timp ce stocare cloud este ”aproape nelimitată” potrivit Microsoft. Microsoft nu intenționează să renunțe la Hotmail imediat, dar utilizatorii Hotmail pot trece la Outlook.com, urmând să primească extensia @outlook.com la adresa de mail. Compania crede că oamenii vor migra în cele din urmă la acest serviciu, scrie Stuff.tv. Cei care vor să încerce noul Outlook.com o pot face accesând acest link.

Tags: