Philips aduce în România monitorul Blade 2 cu afișaj IPS (FOTO)

Philips a lansat în România Blade 2, un monitor cu diagonala de 23 inch, design modern, un corp foarte subțire, și un ecran IPS care permite un unghi de vizualizare mai mare. Philips Blade 2 este disponibil în România la un preț de 1049 Lei.

Monitorul Philips 239C4QHSB Blade este inspirat de liniile lamelor patinelor de patinaj, are grosimea de 12,9 mm, fiind aproape la fel de subțire ca o ramă foto.

Punctul de atracție al monitorului Blade 2 este ecranul LED eIPS (Enchanced In-Plane Switching), care oferă un unghi de vizualizare mare (de aproape 180 de grade). Blade 2 dispune de cea mai nouă generație de LED-uri subțiri precum și de funcțiile de energie Philips pentru culoare, imagine și control.

SmartKolor este o tehnologie de extensie de culoare sofisticată care amplifică vitalitatea culorilor primare. SmartContrast este funcția care redă imaginilor un contrast viu, iar SmartImage, o tehnologie exclusivă Philips care analizează conținutul de pe ecran și ajustează performanța ecranului în concordanță cu acesta.

Moduri de vizualizare ale monitorului: office, image, entertainment, economy. Pentru a reduce oboseala din timpul orelor lungi din fața ecranului, Philips a inclus Smartxt, un algoritm sofisticat ce îmbunătățește cititul aplicațiilor bazate pe text precum documentele PDF.

Blade 2 dispune și de High Definition Multimedia Interface (HDMi), port audio-out prin care monitorul se poate conecta la boxe sau căști.

Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conţin mercur, una dintre cele mai toxice substanţe naturale, care afectează oamenii și animalele. Acest lucru permite obţinerea unui afișaj ecologic pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

Ultima oră
20:05 - „Gen” în loc de „sex” în noile buletine. Pavel Popescu: Sper că e doar o gravă eroare / Resping asocierea poziției mele cu cea a AUR. E ca și cum l-am acuza pe Drulă că vorbește ca Hitler, pentru că vrea autostrăzi (VIDEO)
19:29 - Un bărbat a murit în trenul care circula de la Iași la București, în timp ce soția lui credea că doarme
19:28 - Stelian Ion: Desființarea SIIJ și repararea Legilor Justiției erau obiective îndeplinite dacă toți partenerii din coaliție respectau programul de guvernare. Îl rog pe președintele Iohannis să se implice în depășirea acestui blocaj
19:10 - România, demers la NATO ca urmare a atacului asupra vasului „Mercer Street”
18:52 - Valeriu Gheorghiță: 90% din secvențierile efectuate săptămâna trecută au ieșit pozitive pentru varianta Delta. Dacă ritmul de vaccinare nu se schimbă, vom deconta cu toții
18:46 - Google va interzice accesul la serviciile sale pentru anumite variante de Android. Ce posesori de smartphone vor fi afectați direct de noua decizie
18:15 - Un bărbat, cercetat pentru tâlhărie, a fugit în vacanță la Mamaia. Pe litoral a făcut un gest care l-a dat imediat de gol
18:14 - Încă 10.831 de persoane au primit prima doză de vaccin anti-COVID. Ultimele date privind campania de imunizare
17:57 - Mulți medici le recomandă părinților să nu-și vaccineze anti-COVID copiii, deși nu se bazează pe argumente științifice. „Unii cred în conspirații, alții nu înțeleg ce citesc din literatura de profil”
17:47 - Kristina Timanowskaja, olimpica bielorusă care a criticat regimul Lukashenko a ajuns la Viena. Sportiva își va continua drumul spre Polonia, unde a primit viză umanitară