Războiul reclamelor dus la un alt nivel. Cum demontează Microsoft mitul Apple (VIDEO)

Războiul reclamelor dus la un alt nivel. Cum demontează Microsoft mitul Apple (VIDEO)
foto: youtube.com

Un adevărat război a pornit între Apple și Microsoft, după ce Apple a lansat, cu câteva săptămâni în urmă, reclama "What's a computer?", potrivit ziare.com.

Reclama cu pricina promovează tableta iPad pro, care este prezentată ca o tabletă cu tastatură care are capacitatea de a înlocui un laptop. De aici și până la un război cu Microsoft nu a fost decât un pas.

Cu prilejul lansării unei noi reclame pentru Surface Pro 4, cei de la Microsost îi ironizează fin pe cei de la Apple, sugerând că o tabletă nu poate înlocui pur și simplu un computer.

Mai exact, reclama prezintă o conversație dintre Siri de la Apple și Cortana de la Microsoft, în care asistenții virtuali demonstrează că, într-adevăr, o tabletă nu poate avea aceleași performanțe ca un laptop.

Războiul reclamelor dus la un alt nivel. Cum demontează Microsoft mitul Apple

#DIRECT_ONE_62qq2k#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii