Samsung aduce în Romania sistemele audio wireless de docking cu tehnologia amplificatorului cu tub vidat (FOTO)

Samsung Electronics lansează în România sistemele audio wireless de docking cu tehnologia amplificatorului cu tub vidat, care oferă un sunet superior sistemelor audio convenționale, bazate pe tranzistori.

„Noua gama de sisteme audio reprezintă soluția ideală pentru cei care vor să asculte muzica preferată – stocată fie pe smartphone-uri, fie pe media playere – și să se bucure de un sunet realist, de înaltă calitate, fără a avea nevoie de cabluri sau adaptoare adiționale”, a declarat Mirela Vulpe, Product Manager AV în cadrul Samsung Electronics România.

Amplificatorul cu tub vidat instalat pe sistemele de andocare audio Samsung oferă un sunet ”mai cald” în comparație cu sistemele audio convenționale, bazate pe tranzistori. Îmbinarea dintre un tub vidat și un amplificator digital reduce distorsiunile sunetului, în timp ce difuzoarele cu 2.1 canale, din fibră de sticlă împletită, alături de subwooferul integrat, produc un sunet cu puterea de 100 Watt, cu un bass îmbunătățit.

DA-E750 are un design premium, îmbinând elementele clasice de design cu finisajul de lemn lăcuit în culorile mahon sau negru-pian, pus în evidență de lumina caldă a tubului vidat, atunci când aparatul este în funcțiune. DA-E750 este disponibil în România începând cu luna august, la un preț recomandat de 2.499 lei.

Vârful de gamă, modelul DA-E750, este primul sistem de andocare dual din lume compatibil atât cu dispozitivele Samsung GALAXY, cât și cu cele Apple iOS – prin conectivitate wireless, sau prin andocare. DA-E750 oferă o soluție complet wireless și suportă redarea audio prin intermediul AllShare – pentru dispozitivele Samsung GALAXY, AirPlay – pentru dispozitivele Apple, sau Bluetooth® 3.0 – pentru alte dispozitive.

DA-E750 dispune și de o intrare analog și de un port USB, pentru redarea fișierelor audio în format MP3, WMA și WAV direct dintr-un memory stick, player muzical sau hard disk portabil.