Serviciul de mesagerie mobilă WhatsApp va introduce o nouă funcţie. Cum îi va ajuta pe utilizatori

Serviciul de mesagerie mobilă WhatsApp va introduce o nouă funcţie. Cum îi va ajuta pe utilizatori
Sursa Foto: Hepta/ Zuma Press / Rafael Henrique

Noua funcție introdusă de WhatsApp va permite utilizatorilor să modifice viteza cu care este redat un mesaj vocal pe desktop, potrivit The Sun.

Se pare că funcția este deja disponibilă pe iPhone și Android, dar în sfârșit vine și pe Windows. Momentan este disponibilă doar în versiunea beta a aplicației.

WhatsApp introduce o nouă funcție

Această funcție vine în ajutorul celor care primesc mesaje vocale foarte lungi. Astfel, utilizatorul poate modifica viteza de redare și să le parcurgă într-un timp record.

Schimbarea a fost observată de specialiștii în IT de la WABetaInfo, care au spus că funcția este acum disponibilă în versiunea beta a desktopului Windows.

„Cel mai bun mod de a verifica dacă funcția este deja disponibilă pentru contul tău WhatsApp este să redați o notă vocală. Dacă apare butonul de viteză de redare, puteți începe în sfârșit să utilizați această funcție”, a explicat WABetaInfo, potrivit stirileprotv.ro

Desigur, acest lucru este deja posibil pe versiunile live ale WhatsApp pentru iOS și Android. Trebuie doar atingeți noul buton 1x de lângă mesajul vocal.

„Deși toată lumea are o opinie diferită cu privire la durata ideală a unui mesaj vocal, încercați să le mențineți la 1 sau 2 minute”, a spus expertul Jo Bryant de la WABetaInfo.

Pentru mai recente funcții WhatsApp trebuie să folosiți versiunea beta a aplicației.

Varianta beta este o variantă de testare și se poate obține prin urmarea unor pași

  1. Trebuie să accesați Google Play pe Android și să căutați WhatsApp
  2. Derulați în jos în pagină până când vedeți „Deveniți un tester beta”
  3. Atingeți butonul „I’m In” și apoi faceți clic pe „Join” pentru a confirma
  4. Așteptați actualizarea versiunii beta a aplicației.
Urmăriți B1TV.ro și pe