Știința din spatele cazinourilor online

Știința din spatele cazinourilor online

Industria cazinourilor online este una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere din lume, iar unul dintre motivele care stau la baza acestui succes este faptul că nu eșuează niciodată să adopte rapid diferite tehnologii; un alt motiv este diversitatea cazinourilor online și a jocurilor pe care acestea le oferă. Jucătorii experimentați sau chiar și cei noi în acest sector, dar care își doresc să afle mai multe despre acesta, pot afla din acest articol cum cazinourile online folosesc știința pentru a oferi o experiență intensă și complexă.

În primul rând, acestea folosesc RNG, care înseamnă Generator de numere aleatorii. RNG este un algoritm numeric creat de un computer, folosit pentru a crea rezultate aleatoric ale unei rotiri. Acesta generează o secvență de numere și fiecărui număr îi corespunde un simbol de pe rolă, care nu poate fi deloc prezis. RNG funcționează în întregime întâmplător. Există două tipuri de RNG-uri și acestea includ: Generator hardware de numere aleatorii (HRNG): acest generator generează numere aleatorii fără un algoritm setat. Ele sunt cu adevărat aleatorii și primesc uneori denumirea de generatori de numere aleatoare adevărate (TRNG); Pseudo-Generator de numere aleatoare (PRNG): acest RNG generează numere care par aleatorii, dar se poate reproduce secvența de numere dacă este cunoscută starea PRNG.

Există și conceptul RTP, care înseamnă Return to Player value. Această valoare spune cât de mult plătește un slot în timp, prin calcularea și utilizarea unei valori procentuale. Este vorba despre o valoare teoretică și un calcul statistic – tehnologia RTP în sloturi este ca o cifră pe termen lung. Poate fi nevoie de un număr mare de rotiri înainte ca rezultatele să se apropie de cele așteptate. Varietatea, volatilitatea și frecvența loviturilor, toate intră în joc. Acest concept le spune jucătorilor cât de mult se pot aștepta să câștige înapoi, dar nu sugerează și când acest lucru se va întâmpla exact.

Cazinourile online folosesc muzica pentru a reglementa mediul. Muzica înveselește jucătorii și le induce bună-dispoziție, iar toate cazinourile online o redau pentru o perioadă lungă de timp. Este vorba, de asemenea, de stiluri diferite, pentru a satisface diverse tipuri de jucători. Fie că este muzică lentă și plăcută, fie că e ritmată și antrenantă, aceasta reprezintă o parte importantă a experienței cazinourilor online și este foarte populară printre jucători. Genul lent și plăcut este redat pentru a relaxa utilizatorii. Genul rapid, ritmat, îi face pe jucători mai entuziaști.

Totodată, și culorile au un rol similar cu acela al muzicii. Cele cele mai des folosite sunt roșu, galben și verde. Acestea atrag cel mai mult atenția. S-a dovedit științific faptul că nuanțele calde, în special, au o influență stimulatoare asupra activității creierului. Culorile calde includ toate nuanțele dintre roșu și galben, inclusiv portocaliu, maro și roz. Acestea evocă un sentiment confortabil și cald și, de asemenea, creează o atmosferă de apropiere, bucurie și activitate. Prin urmare, ele contribuie la satisfacție în timpul jocului. Așa-numitele culori reci, pe de altă parte, constau în principal din tonuri de albastru și violet. Astfel de scheme de culori se găsesc adesea în serviciul pentru clienți, în secțiunea FAQ, pagini de contact sau alte zone business ale unui cazinou. Ele transmit obiectivitate și funcționalitate, sunt profesionale și serioase, dar și relaxante.

Cazinourile online folosesc, de asemenea, tehnologia Blockchain, pentru a crea un mediu sigur, pentru tranzacții sigure. Aceasta stă la baza monedei digitale precum bitcoin și permite ca informațiile să fie distribuite, dar nu copiate. Blockchain are multe beneficii, inclusiv faptul că permite tranzacții mai rapide, transparente și ușor de urmărit.

Prezența unui dealer live este o tehnologie nouă și în curs de dezvoltare, care creează o experiență realistă pentru jucători. Practic, este vorba despre o cameră sau mai multe, pe un website al unui cazinou online, unde cei interesați pot juca jocuri de cazinou tradiționale sau moderne, iar jocurile sunt coordonate de o persoană reală. Această tehnologie înviorează experiența de joc și imită activitatea dintr-un cazinou adevărat. Avantajul său este că orice persoană interesată se poate bucura de jocul de cazinou preferat în timp real, cu un dealer real, ceea ce transformă totul într-o experiență autentică.

Urmăriți B1TV.ro și pe