Sute de site-uri web n-au funcționat azi afișând mesajul: ‘500 Internal Server error’

Sute de site-uri web n-au funcționat azi afișând mesajul: '500 Internal Server error'
Rusia redirecționează traficul de internet din regiunile ocupate din Ucraina în propria infrastructură de comunicații. Sursa Foto: freepik.com

Problema a fost cauzată de o pană la rețeaua de livrare de conținut Cloudflare. Site-urile web folosesc Cloudflare pentru a livra conținut din cloud rapid și sigur. Printre site-urile afectate se numără Discord, Shopify, Fitbit, Peloton, Peloton, Grindr , Ring, bet365, Google , NordVPN, JustEat și Ladbrokes , potrivit Downdetector.

Și în România a fost pană iar câteva site-uri n-au funcționat

‘Echipa Cloudflare este conștientă de problemele actuale ale serviciului și lucrează pentru a le rezolva cât mai repede posibil’, a precizat aceasta.

sursă foto: captură YT

Problema a determinat mulți utilizatori de internet să își exprime frustrarea pe rețelele de socializare. Jake Moore, consilier global de securitate cibernetică la ESET Internet Security, a declarat pentru MailOnline: „Se pare că există o problemă cu Cloudflare și se implementează o soluție, dar între timp utilizatorii pot fi frustrați de numărul de servicii offline. Acest lucru arată că se pune o presiune majoră asupra acestor platforme care sunt concepute pentru a oferi protecție și fiabilitate.”

Urmăriți B1TV.ro și pe