Tableta iPad 3 va fi lansată pe 7 martie la San Francisco

Foto: industrygamers.com

 iPad 3, primul produs important Apple de la dispariția lui Steve Jobs, va fi prezentat pe 7 martie, potrivit unor surse citate de iMore. IPad 3 va fi prezentat audienței internaționale în cadrul unui eveniment organizat în San Francisco, iar cea mai nouă versiune a tabletei va fi foarte rapidă deoarece va beneficia de noua generație a tehnologiei LGE, conform Wall Street Journal. Datorită noilor informații, deocamdată neoficiale, privind lansarea iPad 3, acțiunile Apple au trecut în premieră de pragul de 500$, potrivit Newser.com.

Noile informații referitoare la lansarea celei de-a treia generații a tabletei Apple confirmă astfel cele mai recente zvonuri în acest sens. De asemenea, săptămâna trecută a apărut în presa de specialitate și o fotografie care ar reprezenta spatele lui iPad 3, sugerând astfel că produsul a intrat deja în producție.

În fotografie se observă diferențe minore între iPad 2 și 3, și este posibil, susțin unele surse, ca această fotografie să nu conțină noul iPad ci un prototip respins sau chiar un fals.

Totuși, a generat o nouă rundă de zvonuri despre ce pregătește Apple. Dacă Apple urmează trendul de până acum, atunci noua tabletă ar trebui să fie lansată la începutul lui martie și apoi va intra în magazine la o săptămână sau două după.

Se zvonește că ecranul noii tablete iPad va avea dublul rezoluției lui iPad 2 și din această cauză va fi cu un milimetru mai groasă. Cel mai probabil va folosi un chip A6 (iPad 2 are unul A5), însă unele surse susțin că va fi dual-core nu quad-core cum spun se presupunea până acum. De asemenea, noul design ar sugera că iPad 3 va avea o baterie mai mare și implicit o autonomie mărită

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe