TikTok a căzut iar. Probleme și în România

TikTok a căzut iar. Probleme și în România
Foto: Pixabay

Utilizatorii TikTok s-au confruntat marți cu numeroase probleme și în jurul orei 17:00 platforma a devenit complet indisponibilă, inclusiv în România, anunță Spotmedia.

Utilizatorilor le dispar video-urile, mulți temându-se că nu le vor mai putea recupera

Într-un grafic creat de Downdetector.com pot fi observate raportările pe care le-au făcut utilizatorii care au întâmpinat probleme în ultimele 24 de ore, față de o zi obișnuită.

Pe Twitter au apărut mai multe postări care vorbesc despre problemele întâmpinate pe TikTok. Utilizatorilor le dispar video-urile, mulți temându-se că nu le vor mai putea recupera.

Alții raportează că le-au dispărut și video-urile salvate, însă această problemă nu pare să fie general întâlnită. În orice caz, după aproximativ jumătate de oră, problemele au început să fie rezolvate.

Și pe 15 septembrie anul acesta rețeaua a fost afectată la nivel mondial și milioane de utilizatori din întreaga lume au fost afectați.

TikTok a devenit în 2022 cea mai descărcată aplicație din lume, depășind Instagram și Twitter. Platforma este extrem de populară și în România.

Urmăriți B1TV.ro și pe