TikTok depăşeşte Google în clasamentul celor mai populare domenii web în 2021

TikTok depăşeşte Google în clasamentul celor mai populare domenii web în 2021

TikTok, cea mai nouă și cunoscută platformă de entertainment, a reușit să devină cel mai accesat website din 2021, fiind mai accesat chiar și decât Google, arată DPA, citat de către Agerpres.

TikTok a depășit Google și Facebook

Compania Couldfare, specializată în securitatea cibernetică, a declarat în cadrul blogului pe care-l conduce că TikTok a mai ocupat anterior această poziție, dar doar pentru o singură zi.

Anul acesta, TikTok s-a clasat în repetare rânduri pe locul 1, dar doar pentru câteva zile. Totuși, acesta a reușit să conducă detașat topul în lunile octombrie și noiembrie, perioadă în care a depășit chiar și Google.

În 2021, TikTok a împărțit podiumul alături de alte companii semnificative: Facebook/Meta, Microsoft, Apple, Amazon, Netflix, Youtube, Twitter și Whatsapp. De asemenea, TikTok a depășit chiar și cele mai importante rețele sociale, inclusiv Facebook. În top se mai află și rețelele de socializare Youtube, Twitter, Instagram, Snapchat, Reddit, Pinterest, Linkedin și Quora.

Totuși, în topul aplicațiilor destinate mesageriei, Whatsapp de la Meta deține locul fruntaș, fiind urmat doar de către Telegram. Poziții similare cu cele de anul trecut.

Evoluția platformei TikTok

Fenomenul „TikTok” a izbucnit la începutul pandemiei mondiale de coronavirus. Aplicația se poziționa ca fiind una destinată adolescenților, însă, tot mai mulți adulți au început să se intereseze de ea.

Branduri mari au atras atenția asupra avantajelor de a se promova prin intermediul rețelei respective. Bloggerii au devenit ambasadorii brandurilor.

Se pare că aplicație a luat amploare și necesită adaptări. Specialiștii care au creat-o vor să o îmbunătățească. Așadar, vom putea observa, în scurt timp: rezoluția crescută și efecte noi.

Tags: