Tot ce trebuie să știi despre Android 12: când apare și ce aduce nou

Tot ce trebuie să știi despre Android 12: când apare și ce aduce nou
Foto: pixabay.com

Google a lansat a patra versiune beta Android 12. Noua versiune are o altă interfață, punând accent pe calitatea și stabilitatea platformei.

Potrivit Google, „API-urile Android 12 și toate comportamentele cu care se confruntă aplicațiile sunt finalizate”.

Google a spus în martie că speră să atingă stabilitatea platformei  în august.

Cel mai probabil, Android 12 se va lansa alături de gama Pixel 6, potrivit playtech.ro.

Android 12 beta poate fi accesat deja de pe mai multe dispozitive. Împreună cu telefoanele Google Pixel, OnePlus, Xiaomi și ZTE, este disponibil și pe Google TV.

Android 12 este actualizarea din 2021 pentru sistemul de operare Android Google, bazat pe Android 11 din 2020. Google îl cataloghează ca fiind cea mai mare schimbare de design din istoria Androidului.

Utilizatorii pot ajusta permisiunile și pot solicita detalii de la aplicații cu privire la motivul accesului.

În privința stabilității platformei, Android 12 poate fi considerat ca variantă finală.

Ultima oră
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)