Transmisia online a Campionatului European de Fotbal Euro 2012 a înregistrat un număr de accesări record

Transmisia online a Campionatului European de Fotbal Euro 2012 a înregistrat un număr de accesări record

Campionatul European de Fotbal 2012 a înregistrat cifre de audienţă record în mediul online, atât în ceea ce priveşte nivelul de interes al publicului din România cât şi pentru volumele de trafic susţinute de platforma de internet a Direct One. Competiţia transmisă în direct, cu sustinerea platformei Seenow, demonstrează o dată în plus interesul în creştere al românilor pentru consumul de video în mediul online şi în special pentru compeţiile în direct, se arată într-un comunicat al companiei.

Media de vizitatori unici pentru fiecare meci de la Euro 2012 a fost de 39.090, cu un maxim de 79.704 utilizatori, înregistrat  în timpul meciului Franţa – Anglia din data de 11 iunie.

Numărul maxim de spectatori care au vizionat în acelaşi timp un meci a fost de 31.711, echivalentul unui stadion de fotbal obişnuit, acesta fiind maximul atins pe vreun eveniment transmis online în România.

La nivelul întregii competiţii, totalul vizitelor înregistrate în perioada meciurilor a fost de 1,85 milioane, ceea ce înseamnă 24.000.000 de minute de streaming video.

Transmisia online a evenimentului a fost susţinută integral de reţeaua de distribuţie de continut video a Direct One, compania care deţine şi operează Seenow, primul market place de conţinut video din România cu cea mai variata oferta de continut TV si VOD agregat si disponiblitate multi screen. In continuare Direct One va sustine distributia Jocurilor Olimpice pe internet incepand cu 26 iulie.