Trump deține peste 3.600 de domenii pe internet

Trump deține peste 3.600 de domenii pe internet
foto: OpsLens

Președintele Statelor Unite, Donald Trump a cumpărat în 20 de ani peste 3.000 de domenii de internet, conform CNN Money. Aparent, acesta ar deține 3.643 de domenii web. Unele dintre acestea ar fi folosite pentru promovarea afacerilor sale, iar o parte importantă conțin cuvinte folosite pentru criticarea sa.

Printre cele peste 3.000 de domenii deținute se numără: TrumpEmpire.com, TrumpBuilding.com, TrumpOrganization.com, TrumpNetworkFraud.com, TrumpPyramidScheme.com, etc.

Contrar așteptărilor, cele din urmă nu sunt o formă de recunoaștere a unor afaceri dubioase ci au fost cumpărate pentru a nu fi folosite de către criticii lui Trump împotriva sa, informează Hotnews.

157 de domenii sunt legate de Trump University, instituție închisă în 2011 după ce președintele american a fost dat în judecată pentru fraudă. Cu două zile înainte de a fi numit președinte, Donald Trump a ajuns la un acord pentru încetarea judecății, plătind 25 de milioane de dolari.

Unele surse susțin că achizițiile de domenii făcute de Trump trădează unele dintre planurile acestuia, ca de exemplu, domeniul VoteAgainstTrump.com, cumpărat din 2012, pentru că adversarii să nu îl poate folosi împotriva sa.

Urmăriți B1TV.ro și pe