Un iPhone de primă generaţie, aflat în ambalajul original, a fost vândut cu o sumă uriașă: „Este cu adevărat remarcabil”

Un iPhone de primă generaţie, aflat în ambalajul original, a fost vândut cu o sumă uriașă: „Este cu adevărat remarcabil”
Sursa Foto: Flickr.com

Un iPhone de primă generație, sigilat, a fost vândut la un preţ de 100 de ori mai mare faţă de valoare sa.

Licitaţia a început de la 2.500 de dolari şi, după 27 de oferte, telefonul a fost vândut cu 63.356,40 dolari, potrivit antena3.ro.

Suma uriaşă cu care a fost vândut un iPhone din prima generație

Fabricat în anul 2007, telefonul a fost vândut la licitație pentru suma de 63.356,40 dolari.

Aflat inițial la vânzare la prețul de 599 de dolari, primul iPhone le oferea celor care au adoptat Apple încă de la început un ecran de 3,5 inchi cu o cameră foto de 2 megapixeli, plus opțiuni de stocare de 4 GB și 8 GB, capacități de conexiune la Internet și acces iTunes.

„Să descoperi un model original, prima lansare din 2007, încă nou-nouț, cu sigiliul din fabrică intact, este cu adevărat remarcabil”, a declarat Mark Montero de la LCG Auctions pentru BBC.

Karen Green este fostul proprietar al telefonului. Se pare că aceasta a primit telefonul în anul 2007, cadou de la prieteni, în momentul în care a primit un nou loc de muncă. Deoarece tocmai cumpărase un alt telefon, femeia a păstrat cadoul fără să-l deschidă.

Anul trecut, un prim prototip de computer Apple din anii 1970 s-a vândut cu peste 677.000 de dolari.

Urmăriți B1TV.ro și pe