Utilizatorii Twitter consideră că Elon Musk ar trebui să demisioneze din fruntea platformei: „Mă voi conforma cu rezultatele acestui sondaj”

Utilizatorii Twitter consideră că Elon Musk ar trebui să demisioneze din fruntea platformei: „Mă voi conforma cu rezultatele acestui sondaj”
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Patrick Pleul

Elon Musk, CEO și proprietar al Twitter, a lansat un sondaj pe platformă și i-a întrebat pe utilizatori dacă ar trebui să renunțe la funcția de director executiv, iar majoritatea au răspuns afirmativ, transmite Fox Business.

Elon Musk ar trebui să demisioneze din fruntea Twitter, consideră utilizatorii

Miliardarul a distribuit un sondaj pe pagina sa de Twitter, duminică seară, întrebându-i pe utilizatori dacă ar trebui să renunțe la poziția de conducător al platformei de social media.

„Ar trebui să demisionez din funcția de șef al Twitter? Mă voi conforma cu rezultatele acestui sondaj”, a scris Musk.

Dintre cei peste 17,5 milioane de utilizatori care și-au exprimat opțiunea, 57,5% au votat „da”, în timp ce doar 42,5% au optat pentru „nu”, arată rezultatele finale ale sondajului.

„După cum se spune, aveți grijă ce vă doriți, că s-ar putea să vi se întâmple”, spunea el într-un alt tweet, la puțin timp după postarea sondajului.

Elon Musk susține că va respecta rezultatele sondajului, astfel că este de așteptat să renunțe la funcție dacă găsește un înlocuitor potrivit.

„Nu vrea jobul nimeni care chiar ar putea să țină Twitter în viață. Nu există niciun succesor”, a fost replica omului de afaceri pentru un utilizator care sugerase că Musk ar fi ales deja un înlocuitor.

Chiar dacă va demisiona din poziția de CEO al Twitter, Elon Musk va fi în continuare proprietarul platformei.

Urmăriți B1TV.ro și pe