YouTuber-ul Minecraft, Technoblade a murit de cancer la vârsta de 23 de ani, ultimul mesaj: „Pa, pa, tocilarilor!”

YouTuber-ul Minecraft, Technoblade a murit de cancer la vârsta de 23 de ani, ultimul mesaj: Pa, pa, tocilarilor!
Technoblade, sursă foto: captură YT

YouTuberul Minecraft Technoblade a murit la vârsta de 23 de ani, a confirmat familia sa într-un videoclip emoționant de adio, postat în numele său.

Technoblade era campion Minecraft și avea aproape 11 milioane de abonați la canalul său

Videoclipul, intitulat „so long nerds/pa, pa, tocilarilor” și postat pentru cei 10 milioane de urmăritori ai săi, îl arată pe tatăl său spunând că Tehnoblade a fost „cel mai uimitor copil pe care cineva și l-ar putea dori vreodată”.

Technoblade a devenit celebru prin livestreaming și prin postarea de clipuri în care juca jocul video. Anul trecut, Technoblade le-a dezvăluit fanilor că a fost diagnosticat cu cancer.
Mesajul de adio, scris cu câteva ore înainte de moartea sa și citit de tatăl său, începea astfel „Bună ziua tuturor, sunt Technoblade. Dacă vă uitați la asta înseamnă că am murit”.

În continuare, el dezvăluie că numele său real era de fapt Alex și le mulțumește tuturor pentru susținere: „Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de care ați dat dovadă de-a lungul anilor”, a continuat el. „Dacă aș mai avea încă o sută de vieți, cred că aș alege să fiu din nou Technoblade de fiecare dată, deoarece aceia au fost cei mai fericiți ani din viața mea”.

Vedeta online, care a câștigat turnee de Minecraft și legiuni de fani care vorbeau despre viața sa cu umor în timp ce juca jocul, a explicat într-un videoclip de strângere de fonduri postat în februarie că a fost supus chimioterapiei, radioterapiei și unei operații după ce a dezvoltat o tumoare dureroasă la brațul drept.

Se știu puține lucruri despre Technoblade, care și-a ținut ascunsă adevărata identitate până la sfârșit. Însă avatarul său online era o imagine a unui porc care purta o coroană. Avea 10,8 milioane de abonați la canalul său de YouTube.

Urmăriți B1TV.ro și pe