Prognoza meteo, azi, 08 septembrie 2020. Vremea se răcește în toată țara, cu excepția Olteniei

Prognoza meteo, azi, 08 septembrie 2020. Vremea se răcește în toată țara, cu excepția Olteniei
FOTO: Pixabay.com

Începând de marți, 8 septembrie,vremea se răcește în toată țara, cu excepția Olteniei.Temperaturile maxime variază între 21 și 31 de grade, iar minimeleîntre 8-21 grade. În cursul zilei sunt așteptate ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice în deosebi la munte in centru și sud-vest. În nopatea de luni spre marți, vântul se intensifică temporar în estul teritoriul, și in regiunile sud estice.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 08 septembrie 2020

În Banat, vremea se răceste ușor, iar temepraturile scad până la 25….26 de grade, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi destul de redusă

Și în Crișana se va resimți o ușoară scădere a temperaturii, cu maxime de până la 24 de gradeși 14-15 gradenoaptea

Nici în Transilvania mercurul din termometre nu va urca mai mult de 25 de grade.Mininele sunt de 13…14 grade, iar tendința de răcire se accentuează în zilele următoare. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată.

În Maramureș,în timpul zilei vremea va fi mai caldă decât în normal pentru această perioadă a anului, 24 de grade.Minimele vor fi în scădere, spre 9…10 grade

În Moldova, ziua de 8 septembrie,vine cu23 de grade ziua și în jur de 15 noaptea, urmând să scadă în zilele următoare.

În Muntenia, începând de marțise va răcori ușor, iar media va scădea spre 28 de grade, iar noaptea ar putea fi ultima când temperaturile minime rămân ridicate, spre 15…16 grade.

În Oltenia va fi cel mai cald,cu temperaturi de 30…31 de grade și nopți de până la 16 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi destul de redusă.

Prognoza meteo în București

La București, vremea va fi predominant frumoasă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar minima de 15-17. Vântul va avea ușoare intensificări în noaptea de luni spre marți și la începutul zilei.

Prognoza meteo la mare

Vremea rămânemai caldă decât în mod normal.Ziua de marți aduce temperaturi ce se situează în jurul a 28 de grade,deși valorile termice diurneîncep să variezede la o zi la alta, odată cu această zi. Și noaptea de marți spre miercuri va fi caldă, cu18…19 gradeși scăzute de ploaie.

Prognoza meteo la munte

La munte sunt șanse mari de ploaie,iar maximele abia ating 20 de grade, în timp ce noaptea vor fi doar 6.