Prognoza meteo, azi, 14 ianuarie 2021. Temperaturile maxime se vor încadra între -10 şi 0 grade Celsius

Prognoza meteo, azi, 14 ianuarie 2021. Temperaturile maxime se vor încadra între -10 şi 0 grade Celsius
Sursa Foto: Aaron Burden/ Unsplash

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru joi, 14 ianuarie 2021. Potrivit acestora, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -10 şi 0 grade.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 14 ianuarie 2021

Mai exact, joi, spre deosebire de ziua anterioară, cerul va fi noros în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi la munte, unde temporar va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă. În celelalte regiuni, înnorarile vor fi temporare, iar ninsori slabe se vor semnala mai ales spre seara şi noaptea, local în est şi sud-est şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi la altitudini mari, unde ninsoarea va fi viscolită şi zăpada spulberată, iar cu viteze mai mici, ziua în sud-vest şi noaptea în nord-est.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -10 şi 0 grade Celsius.

În această săptămână, cu excepția extremității de sud și de sud-est a țării, unde temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, mai ales în zonele montane.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud-est și la munte.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros, iar spre seara şi în prima parte a nopţii, va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade Celsius, iar cea minimă va fi de -5…-4 grade Celsius.

Prognoza meteo la munte

La munte, cerul va fi noros, temporar va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi la altitudini mari, unde ninsoarea va fi viscolită şi zăpada spulberată.

Prognoza meteo pe litoral

La malul Mării Negre, cerul va fi senin în timpul zilei. Temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă de -2 grade Celsius.

Ultima oră
20:41 - Eduard Novak: Știu prin ce treceți, dragi sportivi, și cei care ați reușit să împliniți visul unei medalii, și cei care nu ați reușit. Să nu renunțați niciodată la visul vostru!
20:40 - Agent Green: „USR și AUR se dovedesc astăzi la fel ca PSD. Au blocat interzicerea exportului cu animale vii măcar pe timpul verii”
20:19 - MApN a a atribuit un contract de peste 492 milioane de lei pentru lucrări de infrastructură la baza de la Câmpia Turzii
20:17 - Raed Arafat clarifică măsurile pentru persoanele care se întorc în România din zona roșie: Doar cei vaccinați nu intră în carantină. Care sunt excepțiile
20:17 - Două avioane TAROM nu au putut decola de pe Aeroportul Otopeni din cauza unor defecțiuni. Mai multe curse au înregistrat întârzieri
20:00 - David Popovici, mesaj emoționant după Tokyo 2020: „Sunt impresionat de incredibila susținere pe care am primit-o. Sunt onorat de prietenia voastră, a românilor răspândiți pe tot globul”
19:39 - Acuzații grave la adresa conducerii CFR: „Închiriază la alții locomotive și noi nu avem să dăm la tren, decât locomotive vechi, defecte, insuficiente”
19:32 - CNCAV: Începe imunizarea cu vaccinul Spikevax (Moderna) a tinerilor cu vârste între 12 și 17 ani
19:07 - Vaccinarea anti-COVID nu afectează sarcina și nu reduce fertilitatea. Explicațiile CNCAV
19:01 - SUA au început evacuarea foștilor colaboratori din Afganistan, aflați în pericol după ascensiunea talibanilor