Prognoza meteo, azi, 9 septembrie 2020. Vremea continuă să se răcească în toată țara

Prognoza meteo, azi, 9 septembrie 2020. Vremea continuă să se răcească în toată țara
Sursa Foto: Pixabay

Miercuri, 9 septembrie 2020,vremea continuă să se răcească în cea mai mare parte a țării, cu precăderenord-est.Cerulva prezenta înnorări de scurtă durată, îndeosebi la munte, în centru și sud-vest, unde pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Maximele ating 21-31 grade, iar minimele se vor situa între 8-21 grade. Sunt posibile ploi de scutrtă durată și posibile descărcări electrice se vor semnala în Carpații Meridionali.Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în regiunile estice și sud-estice și local în cele sud-vestice.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 9 septembrie

În Banat, vremea continuă să se răcească. La amiază vor fi cel mult 26 de grade, iar noaptea doar 12 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi destul de redusă

În Crișana se va observa o ușoară creștere a temperaturii față de ziua precedentă,cu valori de până la 29 de grade.

În Transilvania nu se schimbă nimic față de marți, când a început să se răcorească. Temperaturile se mențin între 24și 25. În cursul nopții, termometrele nu vor arăta mai mult de 13 grade.

În Maramureș, vremea se va încălzi ușor de la o zi la alta, în perioada 9 -13 septembrie. Temperaturile care vor crește de la 24 la 28 de grade, la sfârșitul intervalului. Noaptea, temperatura continuă să scadă pânăspre 9-10 grade.

Vremea rece se instalează și în Moldova, unde se înregistrează doar23 de grade ziua, iar noaptea, 11.

În Muntenia se va răcori ușor, iar media va scădea spre 28 de grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi destul de redusă.

Și în Oltenia începe să se răcească: Se vor înregistra29 de grade Celsius, care,în cursul nopții vor scădea până la 15 grade.

Prognoza meteo în București

În București,vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări la începutul zilei.Temperatura maximă, mai scăzută decât în ziua precedentă, se va situa în jurul a 27 de grade, iar cea minimă va fi de 16-17.

Prognoza meteo la munte

La munte,va coborî de la 20 de grade, în prima zi, spre 14 grade la sfârșitul intervalului, iar temperaturile minime vor ajunge de la valori în până la 6 grade.. Revine timpul frumos şi se încălzeşte uşor.

Prognoza meteo la mare

Pe litoral vremea se menține plăcută, în ciuda vântului.sunt în jur de 28 de grade. Minimeletermice se vor situa în general între 14 și 16 grade, iar apa mării se menţine pe la 23-24 de grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi destul de redusă.

Ultima oră
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)
12:13 - Basistul și fondatorul trupei Status Quo a murit. Alan Lancaster avea 72 de ani
12:01 - Florin Cîțu: Vom vedea în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților. Demisia este o decizie unilaterală
11:55 - Municipiul Ploiești, în scenariul roșu. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 3
11:53 - Nepoata părintelui Arsenie Boca are 90 de ani și a trecut peste un atac cerebral și o formă severă de COVID-19. Zoe Dăian este convinsă că unchiul său o veghează (VIDEO)