Actorul Gérard Depardieu a fost inculpat pentru viol (VIDEO)

Actorul Gérard Depardieu a fost inculpat pentru viol (VIDEO)
Foto: Hepta - Bestimage / AGENCE / BESTIMAGE

Actorul francez Gérard Depardieu a fost inculpat, pe 16 decembrie, pentru viol și agresiune sexuală, fapte pe care le-ar fi comis în vara anului 2018 asupra unei actrițe. E a doua oară când procurorii îl anchetează pe actor pentru aceste presupuse fapte. Gérard Depardieu a respins acuzaţiile, informează B1 TV. Avocatul său, Hervé Témime, contactat de AFP, „a deplâns faptul că aceste informații au fost făcute publice”.

Gérard Depardieu, acuzat de viol

Actorul Gérard Depardieu este acuzat că, în august 2018, ar fi violat de două ori o femeie în timp ce se aflau în locuința lui din Paris. Cei doi se întâlniseră pentru repetarea unui scene dintr-o piesă de teatru. Iar Gérard Depardieu ar fi fost un prieten al familiei victimei.

Prin avocatul său, Gérard Depardieu a respins, însă, în totalitate acuzațiile, care nu sunt noi. Prima dată au fost lansate în 2019 însă, din lipsă de probe, o anchetă care se întinsese pe durata a nouă luni a fost oprită. Acum a fost redeschisă.

Depardieu este anchetat în libertate.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Depardieu, prins beat pe scuter

Anul trecut, la finele lunii august, el a fost prins conducând beat pe străzile din Paris.

Polițiștii au văzut în trafic un scuter care tot tăia liniile continue și i-au făcut semn să se oprească. Au văzut astfel că era condus de actor, care avea 0,4 mg alcool pur în aerul expirat.

Depardieu a afirmat că a băut două beri înainte de a se urca pe scuter.

Când a aflat că va trebui să se supună unui al doilea control care să confirme starea de ebrietate, el a spus că vrea să părăsească iar Franţa, că îl preferă pe Vladimir Putin.

Gérard Depardieu s-a alăturat bisericii ortodoxe ruse

La doar o săptămână după acest incident, Gérard Depardieu a cerut să fie botezat şi să se alăture bisericii ortodoxe ruse.

Ceremonia a avut loc pe 4 septembrie la Catedrala Sfântul Alexandru Nevski din Paris, lăcaş de cult ce ţine de Patriarhia din Moscova. După ce s-a lepădat de Satana, element-cheie al ceremoniei, actorul s-a întors către Est şi a recitat din Crez, apoi a fost dus în faţa altarului și stropit cu apă sfiinţită din cap până în picioare.

Depardieu este şi cetăţean rus din 2013.

Gérard Depardieu, în vârstă de 72 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți actori francezi. El s-a remarcat prin roluri precum cel al lui Cyrano de Bergerac din filmul cu același nume sau al lui Obelix din filmele ”Asterix și Obelix”. El a mai jucat și în pelicule precum ”Omul cu Masca de Fier” sau ”Napoleon”.