Actrițe din România cu iubiți mai tineri decât ele. Lia Bugnar are o frumoasă relație cu Anghel Damian (FOTO)

Pentru multe vedete autohtone sau din străinătate, vârsta este doar un număr atunci când vine vorba de relații.

Multe cupluri sunt la fel de fericite ca în prima zi, cu toate că îi despart câțiva ani.

Iată câteva vedete din România care se iubesc cu parteneri mult mai tineri.

Actrițe din România cu iubiți mai tineri decât ele

Tania Popa și Veaceaslav Damian

Actrița Tania Popa (46 de ani) este cu 11 ani mai tânără decât soțul ei, Veaceaslav Damiam (35 de ani). Tania spune că se simte foarte bine în pielea ei. Aceasta și-a deschis chiar și un atelier de făcut rochii.

Medeea Marinescu și George Dăscălescu

Actrița Medeea Marinescu (47 de ani) s-a căsătorit în 2008 cu George Dăscălescu (36 de ani), acesta fiind operator imagine de film și fotograf. Cei doi se înțeleg de minune și au împreună doi copii. Fiul cel mare își moștenește mama, jucând deja în primele sale proiecte de film si televiziune.

Jojo și Paul Ipate

Cătălina Alexandra Grama, cunoscută drept Jojo (38 de ani) și Paul Ipate (34 de ani) formează un cuplu din 2014 și au împreună o fetiță. Cei doi nu sunt numai colegi de breaslă, ci și parteneri de realty show, participând împreună la „Asia Express”, pentru a-și testa limitele. De asemenea, aceștia au parte de multe proiecte împreună, în special piese de teatru.

Ada Galeș și Ștefan Iancu

Ada Galeș (28 de ani) și Ștefan Iancu (21 de ani) sunt cel mai tânăr cuplu din lumea teatrului românesc. Dacă ea joacă în multe piese de teatru, Ștefan a filmat mai multe pelicule, jucând în “Vlad” sau „Un pas în urma serafimilor”. Celor doi nu le pasă de diferențele de vârstă și nici de ce zice lumea despre povestea lor de dragoste.

Lia Bugnar și Anghel Damian

Actriţa Lia Bugnar (50 de ani), fostă concurentă la „Asia Express” alături de Maria Buză și Anghel Damian (28 de ani), actorul din serialul „Vlad” formează un cuplu, în ciuda faptului că între ei este o diferență de vârstă de 22 de ani.

Lia este actriță, dramaturgă, scenaristă, regizoare și scriitoare, iar Anghel este actor și scenarist, fiind cunoscut în ultimii ani pentru rolurile de la Teatrul de Comedie dar și din serialul “Vlad”.

„După ce petrec 10 ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei, iubita mea. În perioada asta sunt singur şi nu e atât de uşor, dar alţii supravieţuiesc în condiţii mai grele. Când iubeşti, viaţa te inspiră să scrii mai bine”, declara actorul cu ceva timp în urmă, pentru Click.

Urmăriți B1TV.ro și pe