Adela Popescu nu mai suportă viciile lui Radu Vâlcan: „Spuneți-i și voi că nu e bine”

Adela Popescu nu mai suportă viciile lui Radu Vâlcan: Spuneți-i și voi că nu e bine
Foto: Instagram/Adela Popescu.

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează un cuplu de invidiat. Cei doi sunt fericiți împreună și lucrează mult asupra relației. Vedetele au trecut prin mai multe greutăți și momente de criză pe care le-au depășit și au reușit să-și construiască o familie frumoasă și unită.

Probleme în casa Adelei Popescu

Se pare că celebrul prezentator are un viciu de care nu poate scăpa. Vedeta nu poate renunța la fumat. Ceea ce creează certuri și probleme. Adela Popescu e supărată foc și nu vrea să accepte că partenerul ei de viață este un fumător înrăit.

”Radu fumează destul de mult, din păcate. Din fericire, am impus regula prin care se fumează doar afară, niciodată în casă. Pe mine nu mă deranjează fumul deloc, dar încerc să fiu prevăzătoare, așa că încerc să nu stau în preajma fumului”, spunea Adela Popescu, acum ceva timp.

Se pare că problema nu a fost rezolvată. Soția actorului s-a plâns pe rețelele de socializare și a venit cu o rugăminte pentru fani.

”Plimbarea de seară. Spuneți-i și voi că nu e bine să fumeze, mai ales în preajma unei graviduțe, mai ales când graviduța e chiar soția lui și mai ales când soția e și mama copilului”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu obosită și „depășită” de rolul de mamă

Celebra prezentatoare a mărturisit, în cadrul unui interviu, pentru Viva, că uneori se simte „depășită” de responsabilitățile părintești. Vedeta apelează la ajutorul bunicilor și a angajat o bonă din Filipine, care se descurcă de minune cu cei mici.

„Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi, dar atunci intervine cel mai puţin obosit şi preia frâiele. Un ajutor uriaş, poate chiar unul dintre motivele pentru care am avut curajul să facem trei copii, a fost disponibilitatea totală a mamei mele. Fără ea nu ştiu cum am fi reuşit. (…)

Avem o doamnă din Filipine, care ne ajută, de aproximativ nouă luni. Iniţial, ea a venit cu scopul de a ne ajuta cu menajul, dar este extraordinar de pricepută şi de utilă şi când vine vorba de bebeluş.

E calmă, atentă şi de încredere. Limba nu este un impediment, dimpotrivă. Vedem asta ca o oportunitate să înveţe copiii, de mici, limba engleză”, a explicat Adela Popescu pentru Viva.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi
15:09 - Centrul Bucureștiului este blocat de protestatarii care îi susțin pe George Simion și pe Diana Șoșoacă (GALERIE FOTO)