Adi Sînă a făcut un gest neașteptat: „Am reușit să o răpesc un pic pe Anca”. Ce se întâmplă în casa vedetelor

Anca Serea, răsfățată de Adi Sînă, Foto: Facebook/Anca Serea.

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au relații armonioase și se bucură de fiecare clipă petrecută împreună.

Anca Serea, răsfățată de Adi Sînă

Soții cresc șase copii și fac eforturi uriașe că să dedice mai mult odraslelor sale. Vedetele au făcut deja planuri de vacanță. Se pare că familia prezentatoarei vrea să o vadă mai des acasă. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citește și Meghan Markle, noi dezvăluiri despre relația cu Prințul Harry: „Nimeni de la petrecere nu ştia cine suntem”

”Am reușit să o răpesc un pic pe Anca ca să venim la film. A fost foarte aproape să zică că nu vine. Vă imaginați cum arată o casă cu cinci copii, că unul e plecat. Seara se desfășoară niște activități destul de importante, cum e cina, trebuie să-i pregătim a doua zi de școală, temele care au mai rămas. Este un proces foarte activ. Cred că vom sta acasă de sărbători, se mai pot modifica planuri, cred că la munte puțin, dar în principiu vom sta acasă”, au povestit Anca Serea și Adi Sîna pentru Antena Stars.

Adi Sînă a recunoscut că planifică o vacanță la ski cu cei mici. Soții au vrut să plece în Austria, dar au renunțat la aceasta idee din cauza restricțiilor impuse.

Cuplu are probleme cu legea

Se pare că Anca Serea are nevoie de o vacanță. Vedeta s-a confruntat, recent, cu mai multe probleme. Proprietatea acesteia fiind verificată de poliția locală.

Polițiștii din departamentul „Protecția Mediului” au efectuat un control asupra terenului situat în Sectorul 2 al capitalei. Aceștia au constatat că terenul vedetei s-a transformat într-o groapă de gunoi.

Citește și  Cum a ajuns Paula Chirilă pe scena teatrului: „Nu am să uit asta nicio secundă. A fost cumplit”

Prezentatoarea a fost impusă să curețe terenul. Autoritățile au notificat-o în două rânduri. Oamenii legii au fost nevoiți să se adreseze justiției și au cerut un ordin judecătoresc de pătrundere pe teren. Decizia a venit în urma ignoranței vedetei. Anca Serea nu a răspuns notificărilor venite.

Citește și  Lavinia Pârva împlinește 37 de ani. Cum își va sărbători ziua alături de Ștefan Bănică jr.

Astfel, Anca Serea a fost obligată să permită accesul angajaților de salubritate și să suporte cheltuielile legate de aceasta operațiune. Anca Serea a moștenit acest teren de la fostul soț.