Lavinia Pârva împlinește 37 de ani. Cum își va sărbători ziua alături de Ștefan Bănică jr.

Vești surprinzătoare despre Lavinia Pârva. Foto: Facebook/Lavinia Pârva.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Junior formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt fericiți și de nedespărțit.

Surprize pentru soția lui Ștefan Bănică jr.

Lavinia Pârva a fost invitată, recent, la Teo Show. Tânăra a făcut ravagii pe platoul emisiunii. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Aceasta a primit un cadou special de la echipa showului. Vedeta a primit o pereche de role și a intrat cu ele în platou.

Femeia împlinește miercuri, 24 noiembrie, 37 de ani. Soția lui Ștefan Bănică jr. spune că e fericită și are o familie frumoasă și unită.

Lavinia Pârvu este și o femeie de afaceri. Aceasta deține un magazin de haine și promovează propriile creații.

 Dorințele și plăcerile Laviniei Pârva

Vedeta spune că nu se așteaptă la o petrecere grandioasă. Designerul planifică să-și facă ziua acasă, alături de cei dragi.

„Eu îmi doresc să vină tortul, pentru că Alexandru adoră aniversările, mai exact să sufle în lumânări. De fiecare dată când este o aniversare în familie îl iau și spun lăsați-l și pe el să sufle. Abia aștept să îi văd bucuria pe chip. Va fi foarte frumos pentru că vom fi cu toții, anul acesta vom fi în familie!”, a remarcat Lavinia Pîrva, la Teo Show.

Lavinia Pârva va fi felicitată de mai multe persoane, însă, prima urare a venit de la tatăl vedetei.

„Să fii sănătoasă, toate dorințele și visele să se împlinească, să fii fericită, să te bucuri de fiul tău Alexandru, minunatul nostru nepoțel”, a spus Florin Pârva.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană