Cântăreața Adriana Antoni, atacată de viespi în propria grădină. Cum a scăpat de insecte și cum se simte (VIDEO)

Cântăreața Adriana Antoni, atacată de viespi în propria grădină. Cum a scăpat de insecte și cum se simte (VIDEO)

Celebra cântăreață Adriana Antoni a fost atacatăde viepsi, în timp ce lucra în propria grădină ei din America. Vedeta a povestit în timpul emisiunii „Teo Show” că, pasionatăfiind de grădinărit a dat preste un cuib de viespi, care au care au înțepat-o.

„Având timp liber, m-am apucat acolo, am plantat pomi…trandafiri, flori. La un moment dat am ajuns la brăduleții mei pe care îi plantasem așa ca un gard viu, ei nu cresc prea mari, dar unul s-a uscat…M-am dus am căutat ,>aceeaşi specie,>. Am început să scot brădulețul uscat deja ca să-l plantez pe cel nou și îl scot din rădăcină că e foarte ușor că sunt micuți. Îl iau și-l scutur ca lumea, nu imi dădeam seama ce se întâmplă. Simtețam picioarele în foc, simțeam foc pe picioare pe mâini, până mi-amdat seama că am dat de un stupfăcut dedesubt de rădăcina brădulețului. Eu n-am mai auzit așa ceva niciodată, să fie stupul sub rădăcină, dar vorbind cu oamenii am înțeles că se întâmplă foarte des”,,> a dezvăluit Adriana Antoni.,>

Cum a scăpat Adriana Antoni de atacul viespilor

În momentul când mi-am dat seama că sunt viepsi și nu e de joacă am fugit în interior. Sincer nu prea le-am văzut doar mi-am dat seama când au ajuns la mâini.,>Am avut noroc că nu sunt alergică. Dacă esti alergic, la înțepături multe poate să fie o problemă. Înțepăturile au fost dureroase, doar că n-am pățit nimic, nu s-a umflat, n-am pățit nimic, doar că se vedea unde m-a înțepat șimă ustura rău. Am avut impresia că a căzut impresia că a căzut ulei încins pe picioarele mele. Am pus oțet de mere și a anihilat durerea, până seara nu am mai avut nimic, nu s-a umflat, nu am avut nici un simptom…” a povestit artista.