Alexandru Arșinel în stare critică la spital. Ce se întâmplă cu marele actor

Alexandru Arșinel în stare critică la spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Alexandru Arșinel în stare critică la spital. Ce se întâmplă cu marele actor. Foto: Facebook/ Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel trece prin momente dificile. Actorul se confruntă cu noi probleme de sănătate și a fost internat din nou la spital, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc.

Apropiați ai acestuia au declarat că artistul nu se află într-o stare prea bună. Din cauza problemelor cardiace, Alexandru Arșinel este în permanență sub supravegherea medicilor.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Actorul duce o luptă grea, iar în ultima perioadă a suferit mai multe intervenții chirurgicale complexe. Acesta a ajuns de nenumărate ori la spital, ultimul episod de acest gen având loc chiar în urmă cu doar câteva zile.

Recent, apropiați ai actorului au declarat că starea lui de sănătate este foarte fragilă, iar medicii îl monitorizează în permanență. Se pare că Alexandru Arșinel ar avea acum dificultăți de vorbire și coordonare și s-a săturat de drumurile la spital.

„Nu este bine deloc. Are dificultăți în vorbire, dar și la coordonare. După tratamentul de la clinică se simte mai bine. El nu-și mai dorește să se tot interneze și să se externeze din spital. Colegii săi de la teatru se interesează des de starea sa de sănătate”, a declarat o sursă din apropierea actorului, pentru Playtech.ro.

Vârsta înaintată, dar și ultimele afecțiuni pe care le-a avut numai în acest an, au făcut ca starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel să-i îngrijoreze pe apropiați.

Starea lui Alexandru Arșinel s-a înrăutățit de câteva săptămâni

După ce s-a întors de la un eveniment care s-a desfășurat în București, Alexandru Arșinel a început să se simtă tot mai rău. Încă de atunci acesta susținea că are dificultăți de respirație și probleme cu inima.

Întrebat despre starea de sănătate, Alexandru Arșinel a mărturisit că obosește din ce în ce mai repede:

„Nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe. Controlul asupra organismului meu nu-i ok, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea.

Am suportat multe transformări. Și operație pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital”, a declarat în urmă cu o lună actorul în cadrul unui interviu.

Urmăriți B1TV.ro și pe