Alina Ceușan, despre relația cu soțul ei, dar și despre încasările pe care le au: „Sperăm să reușim să facem lucruri mult mai mărețe de atât”

Alina Ceușan, despre relația cu soțul ei, dar și despre încasările pe care le au: „Sperăm să reușim să facem lucruri mult mai mărețe de atât”
Foto: Facebook / Alina Ceusan

Alina Ceușan a fost invitată în podcast-ul „Vorba lu’ Jorge”, acolo unde a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, dar și despre banii pe care îi câștigă împreună.

Influencerița a mărturisit că sunt luni în care câștigă peste 20 de mii de euro.

Alina Ceușan, despre relația cu soțul ei

Alina Ceușan este o fire deschisă și vorbește sincer despre viața ei, dar și despre succesul pe care îl are. Influencerița a vorbit acum despre relația pe care o are cu partenerul ei, dar și despre câștigurile pe care le obțin împreună.

În cadrul podcast-ului, Alina Ceușan a spus că nu este o fire geloasă și asta pentru că ea și soțul ei nu au cum să fie așa din cauza domeniilor în care lucrează și profesează.

„Nici nu am cum să fiu geloasă. Domeniul în care lucrează soțul meu și domeniul în care lucrez eu sunt două domenii în care nu poți să îți permiți să faci genul ăsta de lucruri. El e hair stylist, toată ziua cu mâinile în cap la diverse doamne. La noi a fost un lucru normalizat de la începutul relației. Partea cu gelozia ține foarte mult de încrederea în tine”, a declarat influencerița, potrivit Spynews.

Câți bani încasează Alina Ceușan în fiecare lună

Alina Ceușan are luni în care câștigă mai mult de 20 de mii de euro, iar ea a mărturisit că banii pe care îi face sunt din brand-urile pe care le are, din meseria soțului ei, dar și din mediul online.

„Banii sunt adunați din toate zonele, sunt luni și luni, sunt luni care sunt peste această sumă, sunt luni care sunt sub această sumă, dar e vorba de acest venit, care este făcut și din contractele de online, cât și din alte colaborări, din partea de brand-uri pe care o avem. Sperăm să reușim să facem lucruri mult mai mărețe de atât. În zona de online se câștigă foarte bine”, a precizat influencerița.

Urmăriți B1TV.ro și pe