Alina Pușcaș, diagnosticată cu aceeași boală ca Adda: „Am descoperit foarte repede ceea ce aveam”

Alina Pușcaș, diagnosticată cu aceeași boală ca Adda: „Am descoperit foarte repede ceea ce aveam”
Alina Pușcaș, diagnosticată cu aceeași boală ca Adda. Sursa: Facebook/Alina Puscas

Alina Pușcaș, celebra prezentatoare TV, a mărturisit că, în 2010, aceasta a trecut prin aceeași boală cu care este diagnosticată cântăreața Adda acum. Este vorba despre Borelioză sau Boala Lyme, o afecțiune bacteriană care se transmite prin căpușe.

Recent, Adda a făcut public faptul că a fost diagnosticată cu Borelioza si Bartonella, boli provocate de căpușe, țânțari sau ploșnite. Pentru  primi diagnosticul final, Adda spune că i-au fost paralizate anumite părți ale corpului.

Alina Pușcaș, diagnosticată cu aceeași boală ca Adda

Vedeta a postat un scurt videoclip pe Instagram, în care a povestit că și a ea a trecut prin aceeași boală cu care se confruntă Adda. Aceasta a fost mușscată de o căpușă, însă a fost îndrumată de medicul dermatolog să efectueze niște analize specifice Boreliozei.

„Și eu, în 2010, am fost mușcată de căpușă și infectată cu Borelioza. Sunt situații în care ești mușcat de căpușă, dar nu te infectezi cu Borelioza. Eu am avut un caz fericit, pentru că am descoperit foarte repede ceea ce aveam, mulțumită momentului de inspirație pe care l-a avut medicul dermatolog, care s-a gândit să îmi dea între analizele de sange standard și analiza specifică descoperirii Boreliozei”, a spus Alina Pușcaș.

Adda, diagnosticată cu două boli crunte

După un an și jumătate de investigații medicale, cântăreața Adda a fost diagnosticată cu două boli crunte. Cântăreața a făcut anunțul pe pagina de Facebook, spunând că urmează o perioadă dificilă, în care trebuie să urmeze un tratament agresiv.

Vedeta a scris că se va retrage o perioadă din spațiul public și își va suspenda o parte dintre proiecte pentru a urma tratamentul prescris de medici în următorul an și jumătate. Cântăreața a fost diagnosticată cu Borelioza si Bartonella, boli provocate de căpușe, țânțari sau ploșnite.

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioza si Bartonella- transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge”, a scris Adda pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe