Amal și George Clooney ar putea divorța. Căsnicia le-a fost ruinată de timpul petrecut împreună din cauza pandemiei

Amal și George Clooney ar putea divorța. Căsnicia le-a fost ruinată de timpul petrecut împreună din cauza pandemiei

George Clooney și Amal ar putea divorța anul aceasta.

Deșisunt căsătoriți de mai mult de 5 ani, cei doi nu au o viață liniștită, iar despărțirea este iminentă, potrivit presei internaționale.

De data aceasta, neînțelegerile au apărut când cei doi au fost nevoiți să își petreacă tot timpul împreună din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Conviețuirea pentru o perioadă mai lungă de timp a reprezentat o provocare, pentru cei doi, care erau obișnuiți să petreacă puțin timp împreună, datorită activității lor profesionale.

Lui George nu îi place să fie cicălit”, a declarat un apropiat al cuplului, spunând că lui Amal îi place să se impună, scriemicky.com.au.

Amal îl consideră sufocant și plicticospe soțul ei,și nu suportă faptul cătrebuind să se curețe după el,” a mai spus sursa.

Un alt apropiat al cuplului a declarat că cei doi sunt total diferiți, Amal Clooney este cu picioarele pe pământ, în timp ce George Clooney ia totul în glumă.

Sunt ca apa și uleiul, nu se amestecă. Există posibilitatea unui scandal în ceea ce privește custodia gemenilor”, scrie sursa citată.

Relația dintre cele două vedete este tumultoasă

Problemele au început încă din ziua nunții, când Amal nu a fost prea fericită, fiindcă actorul s-a implicat atât de mult de petrecere, pentru ca totul să iasă perfect, încât a neglijat-o pe proapăta soție.

După ce George a suferit un accidentul de motocicletă din iulie 2018,apropiaţii au spuscă Amal e foarte agresivă cu George din cauza unei depresii postnatale extrem de severe.

La sfârșitul anului 2018,Amal i-a reproşat șotului că nu se poate abţine să nu flirteze cu colege de breaslă, iar George a făcut un compromis și a decis să nu mai discute cu actrițele pentru a nu-şi supăra soţia.

La începutul anului 2020, actorul a fost acuzat că are o aventură amoroasă cu Julia Roberts, de care ar fi devenit extrem de apropiat pe platourile de filmare.

Se vorbește atât de mult de divorț, încât ai putea paria că, dacă George șiJulia s-ar despărți de partenerii lor, în următorul moment ar deveni un cuplu.Danny crede că povestea asta este mai veche. Tot timpul s-a gândit că este un pic ciudat că Julia nu a participat la nunta luiGeorge cuAmal, deși sunt prieteni apropiați„, a spus un apropiat al cuplului, la momentul respectiv.

Amalchiar a declarat căși nici unul dintre ei nu este fericit și că George i-a propus să facăterapie de cuplu. Amal a spus că nu va face nici un pas în salvarea căsnicie până când soțul ei nu o va pune pe primul plan și nu îi va arăta că s-a schimbat.

Clooney și Amal formeazăunul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lume

Amal și George Clooney au apărut pentru prima dată împreunăîn septembrie 2014, la Gala Celebrity Fight Night, în Florența, Italia. La acest eveniment, ea deja purta inelul de logodnă, cuun diamant de sapte carate, care valorează aproape 500.000 de dolari.

Ei s-au căsătorit în Veneția, câteva zile mai târziu. În luna februarie a anului 2017, Amal a anunțat că este însărcinată, iar gemenii cuplului, AlexanderșiEllas-au născut la sfârșitul anului.

Amal Alamuddins-a născut în Liban, iar familia ei s-a refuzgiat în America din cauza războiului. În prezent, ea este unul dintre cei mai importanți avocați pentru drepturile omului din lume.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:10 - Preot din Moscova, filmat în timp ce lovea o bunicuță doar pentru că s-a apropiat să vândă câteva flori mai aproape de el (VIDEO)
18:06 - Job-urile care îți pot asigura un venit de 4.000 de lei pe lună / Multe domenii caută oameni talentați și calificați
17:54 - Florin Cîțu: În PNRR scrie foarte clar că nu trebuie să existe mai multe sisteme de pensii și că nu putem să mai avem creșteri din pixul politicianului. Poți să introduci câteva excepții, dar astăzi la noi e Vestul Sălbatic (VIDEO)
17:53 - Un român a fost găsit înjunghiat mortal, în Marea Britanie, după ce a câștigat 2.000 lire la cazino
17:40 - Ce trebuie să știe românii care cumpără pește pentru masa de Buna Vestire. Este unul dintre cele mai perisabile alimente
17:37 - Cât costă o porție de sarmale de post la târgurile din București / Prețul acestora este aproape ca cel al unui kilogram de carne
17:37 - Ziua și cutremurele în Turcia: Mai multe seisme au avut loc vineri dar și în ultimele zile
17:29 - Oamenii Iranului au atacat o bază americană din Siria, ca răzbunare pentru o serie de lovituri de răspuns pe care le-a lansat SUA. Au fost înregistrate victime în ambele tabere
17:18 - Mihai Petre, noul jurat de la „Te cunosc de undeva!” / Celebrul dansator face primele declarații despre noul său proiect de la Antena 1
17:18 - Petre Daea, noi precizări despre banii europeni pentru fermierii români: „O sumă extraordinar de mică, derizorie”