Amber Heard, părăsită de avocații care o apărau în procesele intentate de Johnny Depp. Motivul invocat de aceștia

Amber Heard, părăsită de avocații care o apărau în procesele intentate de Johnny Depp. Motivul invocat de aceștia
Sursa Foto: Twitter

Actrița din Aquaman, Amber Heard, va trebui să găsească noi avocați care să o apereîn procesele pentru defăimare intentate de Johnny Depp, relatează Republic World. Motivul pentru care o parte dintre avocații lui Heard au decis să se retragădin procesul pe care actrița îl are cu fostul soțJohnny Depp.

Potrivit The Blast, cunoscuta avocată Roberta Kaplan, una dintre cofondatoarele mișcării MeToo și cea care coordona echipa de avocați “a hotărât să se retragă din dosarul de defăimare intentat actriței de către Johnny Depp”. În plus, “și alți avocați” au cerut același lucru, iar Amber se pare că a fost de acord.

“Subsemnata cere înscrierea unui ordin prin care să li se permită următorilor: Roberta Kaplan, John Quinn, Julie Fink, Davida Brook să se retragă din funcția de avocați ai inculpatei Amber Laura Heard,” se arată în documentele legale.

Care este motivul pentru care avocații lui Heard au părăsit cazul la jumătate de drum

În ultima perioadă, vedeta americanăa întâmpinat destul de multe problemeîn cazul respectiv. În primul rând, fotografii compromițătoare cu Heard alături de Elon Musk au ieșit la suprafață, iar asistenta ei personală a făcut declarații împotriva actorului.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii cu Amber Herad, în costum de baie, acoperită cu ceea ce pare a fi un prosop, în brațele lui Elon Musk, în liftul privat al penthouse-ului lui Johnnny Deep din Los Angeles.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Heard a fost părăsită de avocații ei în plin proces.

Echipa de avocați a acriței americane, Amber Herad,va fi condusă în continuare de o avocată din Virginia. Aceasta se numește Elaine Bredehoft.

Un reprezentant al companiei de avocați Kaplan Hecker & Fink LL a spus că, în ciuda tuturor lucrurilor petrecute, o sprijină pe vedetă și crede în ea.

“O susținem pe Amber și credem în Amber. Suntem mândri că am putut fi avocații ei. Însă din cauza circumstanțelor neașteptate prin care trecem cu toții astăzi, pe măsură ce deplasările și logistica au devenit mult mai costisitoare din cauza pandemiei, înțelegem decizia de a plasa cazul către echipa de avocați locali din Virginia”.

Reacția avocaților lui Johhny Deep

Avocații lui Johnny Depp au reacționat imediat după ce au aflat căreprezentanții apărării lui Heard au părăsit cazul.

“Ani de zile, #TimesUp și alții s-au înhămat inexplicabil la acuzațiile lui Amber Heard. Avocații doamnei Heard, unul dintre ei fiind cofondator al #TimesUp Legal Defense Fund, pare că se detașează acum de afirmațiile scandaloase ale doamnei Heard. Intenționăm să descoperim de ce”, adeclarat reprezentantul echipei de avocați a lui Johnny Deep.

Recent, au fost făcute publice înregistrari audio cu doctorul lui Johnny Depp, în urma celebrului scandal dintre Johhny și fosta sa soție, Amber, în care actorul și-ar fi pierdut o parte dintr-un deget. Pe filmări se vede cum doctorul cautădisperat prin gunoi o bucată din degetul actorului, relatează www.filmnow.ro.

Reamintim că de la divorțul din 2016, Johnny Depp și Amber Heard sunt în conflict continuu. De-a lungul timpului, mai multe vedete i-au luat apărarea lui Deep, după ce a fost acuzat de Heard pentru acte de violență fizică și nu numai. Printre acestea se numără staturi precumPenelope Cruz și Winona Ryder. Mai mult, chiar fosta iubită a actorului, Vanessa Paradis, i-a lui apărarea publicîn procesul pe care acesta îl are cu fosta soție Amber Heard.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”