Anca Serea a fost recrutată în armată. Detaliul care a indus autoritățile în eroare: ”Au zis că sunt băiat”

Anca Serea a fost recrutată în armată. Detaliul care a indus autoritățile în eroare: ”Au zis că sunt băiat”
Sursa Foto: Instagram/@anca_sina_serea

Anca Serea este cunoscută de publicul din România, însă nu la fel de cunoscut este și detaliul de pe actul de identitate al vedetei.

Anca Serea chemată în armată

Anca Serea a dezvăluit recent că mai are un prenume de care foarte puține persoane știu. Aceasta poartă numele de Luis, părinții vedetei hotărând să iasă din tipare. Din acest motiv, Anca Serea povestește că a primit ordin de recrutare în armată, la vârsta de 18 ani, fiind la mijloc o confuzie provocată de numele controversat.

„Mă mai cheamă și Louis! Oamenii au zis că sunt băiat, așa că m-au convocat la armată!”, a dezvăluit Anca, pentru Click!

Adi Sână supărat că soția nu se prezintă cu actualul nume

Anca Serea și Adi Sână s-au căsătorit în 2015, cununia civilă fiind înainte cu câteva zile de cea religioasă, care a avut loc la Mânăstirea Cașin, care pare să aibă o valoare aparte în familia lor, fiind și locul unde și-au botezat şi copiii. Deși a luat numele soțului, în spațiul public a rămas tot cu numele de Anca Serea, lucru care pare că nu e deloc pe gustul lui Adrian Sână.

„De ce spui că te cheamă Anca Serea? Mă uitam zilele trecute la televizor şi am văzut o reclamă în care Anca Serea recomanda un şampon. Vrei să le arăt eu buletinul tău, să vadă toată lumea cum te cheamă? Nici măcar Anca Serea Sînă, ci doar Anca Sînă… Păi unde e mândria mea?”, a fost reacţia solistului, în cadrul unei discuţii de pe blogul lor.

Urmăriți B1TV.ro și pe