Andreea Antonescu a fost criticată pentru că a ales să-și înscrie fiica la o școală din Galați

Andreea Antonescu a fost criticată pentru că a ales să-și înscrie fiica la o școală din Galați
FOTO: Instagram: Andreea Antonescu

Cântăreața a ales să o înscrie pe Selena, fiica ei în vârstă de 11 ani, la cursurile şcolii de stat din oraşul Galaţi.

Bunica Andreei Antonescu a fost profesoară

Din cauza acestei decizii a fost și este criticată de foarte mult timp de diverși internauți. Aceștia reclamă inclusiv faptul că Andreea Antonescu ar sta în Capitală în timp ce fiica ei locuiește în Galați. Însă artista a dezvăluit faptul că locuința pe care o deține în București este folosită doar atunci când are nevoie să-și onoreze contractele din Capitală. De altfel se știe că după întoarcerea din America şi despărţirea de Traian Spak, Andreea s-a mutat alături de fiica ei, înapoi în casa părintească din Galaţi. Andreea şi-a dorit să petreacă mult timp alături de familie, iar fetiţa ei să aibă parte de dragoste şi grija celor apropiaţi.

Andreea Antonescu s-a născut şi a copilărit în oraşul Galaţi. Cântăreaţa a urmat cursurile gimnaziului si liceului în oraşul natal, abia ulterior mutându-se în Capitală.

Trupa ANDRÉ a pornit deja pe Drumul Aurului

Sursa Foto: Instagram/@andreeabalanofficial

În anul 1998, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au înființat trupa ANDRÉ – care avea să devină celebră prin piese precum „Lasă-mă, papa, la mare”, „Prima iubire” sau „Liberă la mare”. La doar câțiva ani mai târziu, în 2004, ANDRÉ s-a destrămat. Acum, la 20 de ani de la ruptură, vedetele au înființat din nou trupa, doar că nu mai pleacă la mare, ci pe drumul spre marele premiu de 30.000 de euro de la Asia Express.

Urmăriți B1TV.ro și pe