Câți bani ar avea Andreea Bălan de la „Te cunosc de undeva”. Artista ar primi o sumă mai mică față de anul trecut (GALERIE FOTO)

sursa Foto: Instagram

Filmările pentru noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” urmează să înceapă, iar recent au apărut în presa tabloidă informații despre „salariul” pe care îl va primi Andreea Bălan la filmările de anul acesta. Pentru cântăreața veștile nu par a fi prea bune, căci potrivit Impact.ro acesta ar fi mai mic față de anul trecut.

Toți fanii știu că pe lângă muzică, Andreea Bălan mai are o mare pasiune, dansul. Așa a acceptat, în urmă cu mai mulți ani provocarea de la Antena 1 și a ocupat unul din scaunele juraților pentru show-ul de talente „Te cunosc de undeva”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Jumătatea trupei Andre jurizează talentul și prestația concurenților în timpul dansurilor. Urmărește dacă coregrafia a fost una amplă sau ușoară, dacă s-au sincronizat și dacă au executat corect mișcările. Vedeta ocupă locul de la masa jurilui încă de la debutul producției pe micul ecran.

Câți bani are Andreea Bălan de la „Te cunosc de undeva”

Timp de trei luni, show-ul de la Antena 1 a fost suspendat din cauza pandemiei, însă filmările pentru sezonul care va începe în toamnă urmează să înceapă. Din acest motiv se pare că Andreea Bălan ar urma să primească o sumă mai mică de bani în calitate de jurat, comparativ cu ce încasa anul trecut. Potrivit Impact.ro, onorariul Andreei, pentru o ediție la TCDU ar fi de 2000 de euro, cu 1000 de euro mai puțin ca în trecut.

„Andreea încasa 3000 euro pe ediție. Acum va lua numai 2000. Tuturor le-au scăzut salariile, nu numai ei. Totuși este bine că, în sfărșit, avem de unde să primim”, au povestit surse pentru Impact.ro. Astfel, pentru cele 13 emisiuni ale sezonului, vedeta ar urma să primească 26.000 de euro.

Vacanță la mare alături de George Burcea

Pentru Andreea Bălan anul 2020 nu a fost unul ușor. Cântăreața s-a confruntat cu situațiile tensionate din familie și trece prin divorțul de soțul său, actorul George Burcea. Vestea despărțirii a venit la începutul acestui an, iar scandalurile mediatice și mesajele înțepătoare de pe rețele sociale au ținut mult timp prima pagina a tabloidelor autohtone.

Cei doi însă se pare ar urma să facă un compromis și să plece în vacanță împreună, la mare, de dragut fetițelor pe care le au împreună. În aceste călătorii se pare că îi va însoți și mama Andreei, după cum a povestit sursa celor de la Playtech.ro. „Vor pleca împreună la mare câteva zile de dragul fiicelor lor. Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci”, scrie publicația citată anterior.

Andreea Bălan și George Burcea au făcut nunta în toamna anului 2019, iar la aproape 6 luni de la cununie, după cum povestește cântăreața, bărbatul a ales să se despartă.

Urmăriți B1TV.ro și pe