Andreea Bălan cere custodia totală a fetițelor. Ce a declarat George Burcea, fostul soț al vedetei, la „Ferma” (VIDEO)

Andreea Bălan cere custodia totală a fetițelor. Ce a declarat George Burcea, fostul soț al vedetei, la „Ferma” (VIDEO)

Aflat pe platourile de filmare ale reality show-ului „Ferma” de la Pro TV, George Burcea, fostul soț al artistei Andreea Bălan, a făcut o serie de dezvăluiri despre relația tensionată pe care încă o are cu cântăreața.

Potrivit actorului, Andreea Bălan cere custodia totală a fetițelor pe care cei doi le au împreună, acuzându-l pe acesta că a plecat (n.r. – la filmările pentru emisiune).

Andreea Bălan cere custodia totală a fetițelor

Andreea își dorește cu disperare să ia custodia totală. A zis: perfect, a plecat, știu ce fac. Îl bag înapoi în rahat. Eu îi zic că îmi vreau fetele și el nu îmi răspunde”, a povestit actorul, precizând că, de fapt, Andreea Bălan nu știa unde filmează fostul ei soț și de ce nu poate fi disponibil nici măcar la telefon, timp de mai bine de o lună.

Într-un interviu acordat revistei VIVA, Andreea Bălan confirma că dorește custodia exclusivă pentru cele două fetițe ale lor, Ella și Clara. Artista ar fi vrut, la acel moment, să discute aceste aspecte împreună cu fostul soț, pentru a ajunge la un acord în acest sens.

Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă, dar, dacă el îmi arată în următoarele luni că se implică, putem ajunge la o înțelegere. Dar fetele au nevoie de tatăl lor constant, să vină și să le vadă mereu și să se ocupe de ele.

Clara încă se trezește noaptea de trei ori să bea lăptic și îmi este foarte greu să nu dorm nopțile, iar a doua zi să plec la job și să filmez 8-10 ore. E nevoie să mă suplinească și el”, spunea la vremea respectivă artista.

George Burcea își vizitează fetițele sub atentă supraveghere

Actorul a povestit de curând pentru OKmagazine că artista nu-i permite să plece cu copiii nici măcar pentru scurte perioade de timp, ci îi impune să le vizite la domiciliul ei, sub stricta supraveghere a soacrei sale, care se ocupă de obicei de ele. Mai mult, Burcea acuză că Andreea pleacă de acasă când el vine în vizită și cel mai probabil merge să se vadă cu noul ei iubit, Tiberiu Argint.

„Acum păstrăm o relaţie bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei şi eu rămân cu mama soacră şi cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. Eu nu am înţeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, spunea George Burcea săptămâna trecută,precizând că actrița profită de orice ocazie ca să-i bage bețe în roate.

„A avut grijă a mea soţie să mă dea în gât la poliţie. Lumea este liberă să creadă şi să spună ce vrea, doar că uneori să ştii că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura şi în presă scria în fiecare zi. Am fost într-o emisiune. Fosta mea soţie i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, şi în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră şi să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun şi toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Aşa se dau informaţiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le ştia în afară de mine şi încă o persoană. Deci uitaţi că uneori poţi să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine”, a mai povestit George Burcea potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe