Andreea Bălan, despre sacrificiile făcute pentru a participa la America Express: „Psihic trebuie să fi foarte puternic”

Andreea Bălan, despre sacrificiile făcute pentru a participa la America Express: „Psihic trebuie să fi foarte puternic”
Foto: Instagram

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Andreea Bălan a vorbit despre America Express – Drumul Aurului. Artista a mărturisit că a făcut mari sacrificii ca să patricipe la această emisiune.

Cântăreața a mai declarat că a fost chemată de mai multe ori la America Express, însă a refuzat.

Sacrificiile Andreei Bălan pentru a participa la competiție

Andreea Bălan a mărturisit că a făcut sacrificii mari pentru a participa la America Express. Ea a mai declarat că a refuzat de mai multe ori oferta de a participa în competiție.

Artista a mai declarat că s-a pregătit foarte mult, pe lângă sacrificiile făcute, ca să participe la America Express, după ce a fost chemată de mai multe ori și a refuzat. Ea mărturisește că s-a pregătit atât fizic, cât și psihic.

„În primul rând, ca să vii în acest concurs trebuie să fi foarte puternic mental și fizic. Eu am refuzat ani la rândul, iar anul acesta, cu trei luni înainte, am început să mă antrenez fizic, să fac mai multă sală, mai multe abdomene. Psihic trebuie să fii foarte puternic și să urmărești celelalte sezoane, să vezi unde s-au enervat ceilalți, de ce și să-ți dai seama că nu e nimic personal în momentul în care cineva te refuză la autostop, cineva nu-ți deschide ușa să te primească”, a mărturisit cântăreața, potrivit Spynews.

Artista a mai spus că în competiție nu mai ești o persoană cunoscută, iar tot ce trebuie să faci ca să reziști este să te comporți frumos și să le arăți oamenilor că ești o persoană bună, pentru că altfel ei nu te vor ajuta.

„Trebuie să lași brand-ul și numele acasă, iar acolo să fii nimeni în drum. În acest concurs ești nimeni în drum și depinzi de ajutorul oamenilor să te ajute. Cu cât ești mai plăcut și mai plăpând, atunci oamenii te ajută”, a mai adăugat ea.

Ce strategie a adoptat Andree Bălan în cadrul emisiunii

În cadrul aceluiași interviu, Andreea Bălan a declarat că încă de la începutul emisiunii, ea și-a făcut o strategie și a plecat în această competiție cu câțiva aliați.

„În acest concurs trebuie ca partenerii să fie oarecum diferiți ca personalitate, ca fire, ca anduranță, pentru că sunt probe diferite. Eu am avut strategia următoare de acasă și din aeroport: nu pleci la război fără aliați”, a precizat artista.

Urmăriți B1TV.ro și pe