Gestul Andreei Bălan a uimit fanii. Cum și-a schimbat cântăreața starea relației de pe Facebook (FOTO)

Gestul Andreei Bălan a uimit fanii. Cum și-a schimbat cântăreața starea relației de pe Facebook (FOTO)
FOTO: Instagram: Andreea Balan

Andreea Bălan și George Burcea au anunțat divorțul la începutul acestui an. În urmă cu puțin timp însă, fanii au remarcat că vedeta și-a schimbat starea relației de pe Facebook, nu mai apare nici „căsătorită” și nici singură așa cum poate ar fi de aștepat odată cu vestea despărțirii, ci „într-o relație”, relateacă Cancan.ro.

Artista în vârstă de 35 de ani și actorul în vârstă de 32 de ani s-au căsătorit religios în toamna lui 2019, iar împreună au doi copii. Deși toată lumea credea că povestea lor de dragoste este ruptă din basme, se pare că lucrurile nu erau tocmai roz în spatele ușilor închise.

Vestea diborțului a șocat la acel momentul publicul din România, iar scandalurile mediatice în care cei doi s-au implicat au ținut mult timp prima pagină a tabloidelor. Actorul s-a mutat din vila în care locuia alături de frumoasa blondă, într-un apartament din Capitală, iar la câteva zile a fost prins de către polițiști sub influența substanțelor interzise.

Andreea Bălan, într-o nouă relație?

Vedeta și-a schimbat statusul de pe Facebook, trecând „într-o relație”, informează sursa citată anterior. Fanii au început o serie de speculații cu privire la acest gest, însă până la momentul actual nu se știe dacă Andreea trăiește o nouă poveste de draogste sau s-a împăcat cu George, căci data ce apare alături de stare de pagina de socializare este „mai 2015”, relatează sursa citată anterior.

Mai mult decât atât, internauții speră în continuare ca talentata blondă să se împace cu fostul soț, chiar dacă actele de divorț au fost deja depuse.

Andreea Bălan a depus actele de divorț, dar procesul va mai dura

Vedeta a povestit la un post de televiziune că a depus actele de divorț și că urmează să se stabilească un termen, după ce fostul soț va face o întâmpinare. Cum judecătorii nu au lucrat însă pe perioada stării de urgență, procesul pentru separarea oficială dintre Andreea Bălan și George Burcea va mai dura.

„Primesc multe mesaje de la voi în care mă întrebați cum pot fi pozitivă și să zâmbesc în momente mai puțin plăcute. Răspunsul este următorul: Cred cu tărie că atragem ceea ce gândim, gândurile transformandu-se în frecvențe care ne aduc în viață exact ceea ce e în mintea și în sufletul nostru. Cred că bucuria sau fericirea sunt alegeri pe care le facem zi de zi si dacă mă trezesc cu o anumită stare mai putin plăcută, aleg să zâmbesc, să rămân pozitivă și încerc să alung gândurile neplăcute și să văd partea plină a paharului”, a scris Andreea Bălan pe pagina de Facebook.

O poveste de dragoste încheiată fulgerător

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în toamna anului 2019, iar nunta de basm i-a făcut pe toți să creadă că într-o zi dragostea adevărată va apărea.

Povestea de draogste s-a încheiat însă la începutul acestui an, odată ce s-au întors din vacanță, din cauza unor neînțelegeri din cuplu și a problemelor nerezolvate pe care actorul le are cu experiențele sale din trecut, așa cum a povestit și artista în mai multe rânduri. În prezent, cei doi urmează să divorțeze printr-un proces, având în vedere că la mijloc există și doi copii minori.

Jumătatea trupei Andre a explicat în mai multe rânduri, în timpul aparițiilor de la TV sau pe conturile personale de socializare că nu ar mai exista cale de împăcare între cei doi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
17:13 - Realități șocante din școlile românești: Elevă filmată în timp ce întreține relații sexuale cu un coleg. Filmul a fost distribuit atât între elevi cât și între părinți
17:02 - Andreea Bălan, declarații neașteptate! Care este adevăratul motiv pentru care ea și Keo s-au despărțit: „Nu mai eram prezentă și el a căutat în altă parte”
17:01 - Ce au descoperit speologii într-o peșteră din România: Comorile de zeci de mii de ani găsite în Apuseni, fascinante
16:52 - Copil transportat la spital după ce a fost mușcat de un câine în Sectorul 1 al Capitalei
16:48 - Anchetă horror: Român din Scoția, acuzat de apartenență la o sectă specializată în castrări umane. Ion vindea apoi filmările
16:46 - Chin de trei ani pentru mai mulți minori. Un bărbat i-a obligat să-i trimită filmări indecente / Individul se află în arest
16:36 - Rusia anunță că nu va participa la „Ora Pământului” după ce a desemnat drept „agent străin” organizaţia aflată în spatele acestei iniţiative
16:35 - Crainicul lui Dinamo explică de ce le-a cerut suporterilor să înapoieze mingea: „Antrenorul de juniori, atunci când nu vine mingea înapoi, mai că plânge. Nu cerșim, dar nici nu suntem City”
16:26 - Turist blocat peste noapte pe munte, recuperat cu elicopterul. Bărbatul a stat în zăpadă îmbrăcat doar cu pantaloni scurţi și o bluză (VIDEO)
16:23 - Când este recomandat să rezervăm biletele de avion pentru a le cumpăra mai ieftin / Câteva trucuri pentru cei care nu vor să plătească prea mult