Andreea Esca pune piciorul în prag: se opune! Pe cine nu acceptă în viaţa fiicei ei

Andreea Esca pune piciorul în prag: se opune! Pe cine nu acceptă în viaţa fiicei ei / Foto: Facebook / Andreea Esca

Andreea Esca și Alexia Eram au o relație extrem de specială și de apropiată, însă știrista are clar un tipar de bărbați pe care nu i-ar accepta niciodată în viața fiicei ei. Chiar ea a recunoscut că le-a impus niște interdicții celor doi copii, iar unule lucruri nu sunt agreate de vedeta de la PRO TV, chiar dacă este o mamă modernă.

Știrista are o relație specială cu cei doi copii ai săi, fiind o mamă extrem de deschisă. Totuși, vedeta de la PRO TV este precaută și a recunoscut că există anumite tipologii de persoane pe care nu le-ar agrea niciodată în apropierea copiilor ei, tocmai pentru a păstră o relație bună cu toți membrii. Mai multe imagini cu Andreea Esca și familie, descoperiți în Galria Foto de AICI!

View this post on Instagram

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Andreea Esca a spus pe cine nu ar accepta în viața fiicei ei

Deși nu le-a impus niciodată reguli cu privire la alegerea partenerilor de viață, Andreea Esca a spus ce tipar de bărbat nu ar accepta niciodată să vadă lângă Alexia.

Andreea Esca a recunoscut că cel mai tare se teme de anturajele dubioase în care ar putea intra copii, iar unul dintre lucrurile care o înspăimântă sunt drogurile și speră ca cei doi copii, Aris și Alexia, să nu aibă astfel de persoane în preajma lor.

View this post on Instagram

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

„Singurele lucruri de care mi-e teamă este să n-aibă o influență negativă în sensul… nu știu, droguri…Eu am o oroare de treaba asta, mi se pare că-i cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Și realizez, fără să vreau, că sunt din ce în ce mai prezente în viața de zi cu zi”, a declarat ea, invitată la Marius Manole la podcast.

Andreea Esca a pus deja piciorul în prag

Știrista spune că are încredere în cei doi copii și este totuși convinsă că astfel de lucruri nu s-ar putea întâmpla, mai ales pentru că știe ce educație le-a oferit celor doi copii ai ei.

„Nu cred că pot veni cu cineva care să fie chiar atât de greșit, pentru că eu totuși cred că ai stat 18 ani în casă cu mine și cred că se cultivă niște valori. Poți să ai niște ieșiri din decor, dar cred că în final fiecare dintre noi ne întoarcem undeva unde am fost crescuți, educați și învățați”, a adăugat ea, în clipul postat de celebrul actor pe YouTube.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari