Așa s-au cunoscut Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Regretata Stela Popescu a fost pionul principal

Așa s-au cunoscut Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Regretata Stela Popescu a fost pionul principal
FOTO: FAcebook

Anca Țurcașiu a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat pe rețelele sociale că divorțează de soțul ei, Cristian Georgescu. Cei doi s-au cunoscut acum 22 de ani, în Statele Unite ale Americii. Într-un fel sau altul, cei doi s-au cunoscut prin intermediul regretatei actrițe Stela Popescu.

Cum s-au cunoscut Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu

Între Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu a fost dragoste la prima vedere. De când l-a văzut pentru prima dată, actrița a știut că ceva diferit se întâmplă pentru că făcuse un gest neobișnut pentru ea, ci anume s-a uitat să vadă dacă Cristian Georgescu are verighetă, potrivit Viva.

Regretata actriță Stela Popescu se cunoștea cu cel care avea să devină soțul Ancăi Țurcașiu.

„Stela și Arșinel aveau prieteni care îi așteptau și îi luau imediat acasă. Dar, pe mine… Până la urmă, m-a luat cineva acasă. Doar ce își luaseră mașină de spălat și nu știau să o folosească. I-am rugat să îmi permită să îmi spăl și eu hainele. Foarte amabili, le-au luat și le-au băgat în mașină. Hainele mele erau colorate și negre și le-au spălat la 100 de grade… Așa că arătau ca naiba. A trebuit să iau un trening de la ei. Era cu două numere mai mic. Nu vreți să știți cum arătam. M-am urcat în autocar și așa am mers. La primul popas, am coborât… Atunci l-am văzut pentru prima dată pe Cristian. El o cunoștea pe Stela și s-au îmbrățișat. Atunci m-am uitat să văd dacă are verigheta. A fost pentru prima dată în viața mea cand m-am uitat la un bărbat să văd dacă are verigheta”, a povestit Anca Țurcașiu într-un interviu, acum câțiva ani.

Anca Șurcașiu și Cristian Georgescu s-au îngrăgostit nebunește, iar după patru zile, au început să își trimită scrisori de dragoste.

„Ne-am îndrăgostit nebunește, după patru zile de iubire toridă la Los Angeles, ne-am scris vreo două luni scrisori de iubire, iar el s-a hotărât să vină aici….Cristi e un tip foarte tânăr în toate, foarte expansiv, dansează, traiește din plin, se bucură pe fața de orice. Vine acasă, dă muzica la maximum… Iar eu, de unde până să-l cunosc nu ieșeam în nici o discotecă, acum particip cu bucurie la toate distracșiile, chiar îmi place. Profităm de fiecare zi, de fiecare clipă ca să ne facem viața un pic mai frumoasă”, a mai mărturisit actrița, în alt intervi.

Anca Țurcașiu a fost cea care a anunțat că divorțează

Vestea divorțului a venit chiar de la Anca Țurcașiu. Actrița le-a transmis fanilor că a ales să divorțeze de bărbatul lângă care a fost convinsă că va îmbătrâni.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu pe Facebook.

Ultima oră
21:27 - MAE: Grevă națională vineri la nivelul transportului aerian din Italia. Vor fi perturbate zborurile efectuate pe rute naționale și internaționale
21:26 - Florin Cîțu, despre dosarul DNA privind achiziția de vaccinuri împotriva COVID-19: „Fiecare comandă este semnată de ministrul Sănătății”
21:20 - Florin Cîțu: Trebuie să înțelegem că această campanie de vaccinare nu este campania mea
21:13 - Florin Cîțu: România a fost verde cel mai mult timp din UE / Discuțiile cu Ministerul Sănătății erau de foarte multe ori despre agențiile de medicamente, despre acea agenție de investiții cu salarii imense, dar nu despre pandemie (VIDEO)
21:12 - Florin Cîțu, explică de ce a apărut în platoul B1 TV cu mască: „Din măsuri de siguranță și pentru Congres, bineînțeles”
20:54 - Cseke Attila: Erau sub 700 de paturi ATI pentru bolnavii de COVID-19 când am venit la Ministerul Sănătății. Numărul infectărilor și al internărilor crește mai brusc decât în celelalte valuri (VIDEO)
20:51 - Spitalul Județean Ilfov redevine unitate pentru tratarea pacienților bolnavi de COVID-19
20:50 - Activităţile economice se vor închide la ora 18:00, unde incidența trece de 4 la mie
20:33 - Explozie de proporții la parterul unui bloc din centrul orașului Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită (VIDEO)
20:30 - Marcel Ciolacu critică participarea lui Iohannis la congresul PNL: „O implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică”