Cum se comporta în închisoare Ioan Niculae. Giovanni Becali: „Am experiențe foarte urâte cu dânsul”

Cum se comporta în închisoare Ioan Niculae. Giovanni Becali: „Am experiențe foarte urâte cu dânsul
Foto: reporterntv.ro

Ioan Niculae se va întoarce în închisoare. La finalul anului trecut, Giovanni Becali a făcut afirmații devastatoare despre comportamentul patronului de la Astra Giurgiu, în spatele gratiilor.

„Am experiențe foarte urâte cu dânsul. Are niște apucături de Evul Mediu. Eu l-am cunoscut mai bine la penitenciar. A fost cu mine și mi-am dat seama ce om e. Acolo cunoști oamenii. Când venea la Jilava, era bine, când pleca, nici nu ne saluta. Când îi venea un pachet, îl mânca singur. Acolo mi-am dat seama cine e cu adevărat acest așa-zis patron, miliardarul numărul 1 al României, așa cum își spune el”, a declarat Giovanni Becali pentru PRO X.

Astra Giurgiu, în pericol de colaps, după condamnarea la închisoare a lui Ioan Niculae

Ioan Niculae a fost condamnat joi, la cinci ani de închisoare în dosarul Interagro. Decizia este definitivă și nu mai poate fi atacată. În plus, instanța i-a interzis lui Niculae și dreptul de a fi acționar, asociat sau administrator al unei societăţi comerciale, pe o durată de trei ani după executarea pedepsei principale.

Astra are mari probleme financiare și probleme de lot. Cei mai buni jucători, Denis Alibec și Constantin Budescu, cei care aveau și cele mai mari salarii, au plecat. Echipa se află în zona retrogradării și nu dă semne că ar putea fi resuscitată. De asemenea, mulți jucători sunt neplătiți de luni de zile.

În plus, Astra Giurgiu riscă retrogradarea și din cauza scandalului de dopaj în care sunt implicați trei foști jucători ai echipei, Alex Ioniță, Takayuki Seto și Kehinde Fatai.