Aurelian Temișan, surpriză de proporții pentru toți fanii. Artistul pregătește un concert inedit cu ocazia zilei lui de naștere

Aurelian Temișan, surpriză de proporții pentru toți fanii. Artistul pregătește un concert inedit cu ocazia zilei lui de naștere

La începutul lunii iunie, Aurelian Temișan urmează să împlinească 48 de ani. Artistul le pregătește însă fanilor o surpriză de proporții cu această ocazie și îi invită pe toți la un concert diferit de această dată, online.

În timpul pandemiei distanțarea socială și izolarea au schimbat stilul de viață pentru vedetele de la noi. Actorii și cântăreții din România sunt în pauză de aproape două luni, iar dorul de scenă și-a făcut deja simțită prezența în rândul cântăreților autohtoni. Unul dintre exemple este și solistul Aurelian Temișan, care a anunțat că își va sărbătorii ziua de naștere cu mult fast, alături de persoanele care îl iubesc și de fanii care i-au simțit lipsa în acestă primăvară.

Aurelian Temișan, concert surpriză pentru fani

Solistul în vârstă de aproape 48 de ani urmează să susțină, la data de 3 iunie un concert inedit pentru fani, care îl vor putea urmării online. Temișan și trupa lui se pare că se vor reuni pentru un moment istoric, așa cum l-a numit însuși artistul. Totul se va desfășura prin intermediul platformei vStage.ro. acolo unde publicul va putea urmării reprezentația lui Aurelian și a întregii trupe.

„E un concert cu trupa, e primul de acest fel, un moment istoric și pentru mine, să am un concert cu publicul în suflet și în minte, gândindu-mă la cum reacționează el de fiecare dată când apar și când cânt mai ales melodiile lor preferate. Mai ales că fiecare se regăsește în cel puțin o melodie din cele pe care le cânt. Din 30 de ani de carieră, bătuți pe muchie, cel puțin 10 m-au prins cântând de ziua mea, ba chiar o dată jucând în spectacolul Chicago’, pe 3 iunie… Acum, toți care vor lua bilete vor sta în primul rând!”, a mărturisit artistul, potrivit Viva.ro.

Juratul de la „Te cunosc de undeva” este conștient că atmosfera pe care o va experimenta în timpul concertului online nu va fi precum cea din cadrul unui spectacol live. De acestă dată nu va simți pe deplin energia publicului, însă fiecare spectator se va putea bucura de experiența din primul rând, într-un fel sau altul „Nu va mai fi ca la o sală de spectacole în care mulți se bat pentru primele rânduri, în special pentru primul rând, să fie aproape de artist și de pulsul scenei, ci fiecare va fi acolo, în primul rând, de pe fotoliu, de pe canapea, de pe scaun, în picioare, cu boxele date la maxim, să cânte, să își înveselească toți membrii familiei pentru că asta este ideea, să aducem bucurii în casele lor, a celor care ne iubesc și ne urmăresc de atât timp, publicul nostru fidel!”, a explicat Temișan, potrivit sursei citate anterior.

Când este ziua de naștere a lui Aurelian Temișan

Cunoscutul artist s-a născut la data de 3 iunie 1972, la Craiova. În 2020, în doar câteva săptămâni el va împlini frumoasa vârstă de 48 de ani.

Temișan se poate mândri cu o carieră de succes în industria muzicii pop din România, dar și cu o familie minunată. Juratul de la „Te cunosc de undeva” este căsătorit cu actrița Monica Davidescu din 1996. Cei doi au aniversat la începutul anului 2020 cei 24 de ani frumoși de mariaj și se bucură împreună de o fetiță.