A apărut raportul autopsiei nepotului lui Elvis Presley. Benjamin Keough s-a împușcat în cap, nu în piept, așa cum se credea

A apărut raportul autopsiei nepotului lui Elvis Presley. Benjamin Keough s-a împușcat în cap, nu în piept, așa cum se credea

Au fost dezvăluite primele rezultate ale autopsiei nepotului lui Elvis Presley, găsit mort duminică dimineață în locuință, cu o plagă împușcată la nivelul toracelui.

Potrivit rapoartelor prezentate de Daily Mail, fiulLiseiMarie Presley s-a sinucis, într-adevăr, așa cum s-a speculat inițial. Mai exact, el s-a închis într-un dintre băile vilei de1.8 milioane de dolari ale familie, situată în California,și-a pus pus pistolul în gură și a apăsat pe trăgaci.

Potrivitautopsiei, încheiată pe iulie 13, cauza morții este „vătămarea intraorală” produsă de o armă de focși nu împușcătura înpiept, cum s-a crezut inițial.

Se pare că el se refugiase singur în locuință cu cel puțin câteva ore înaintea tragicului eveniment.

Moartea luiBenjamin Keough este similară cu cea a bunicului său, Elvis Presley

Trupul bărbatului de 27 de ani a fost găsit lângă toaletă, la fel ca cel al bunicului său. În dimineața zilei de 16 august 1977, logodnicalui Elvis, Ginger Alden, l-a găsit pe acestalângă toaleta din baia de la etajul doi al conacului său din Memphis, Tennessee. Elvis era întins lângă toaletă, cu fața în jos într-o baltă de vomă și cu pantalonii căzți până la glezne. Se crede că el aa suferit un atac de cord în timp ce stătea pe toaletă și s-a chinuit să se ridice. Spre deosebire de nepotul său, care era deja mort când au ajuns salvatorii, Elvisa ajuns la spital încă în viață, însă medicii nu l-au mai putut salva.

Nu se știe dacă Benjamin, care semăna izbitor de mult cu regretul artist a ales această moarte tocmai ca un tributmacabru adus bunicului său, însă acestă asemănare i-a devastat pe membrii familiei.

Lisa Marie Presley este devastată de moartea fiului ei,Benjamin Keough

Surse din apropierea fiicei lui Elvis Presley susțin că Lisa Presley este devastată de pierderea fiului ei.

„Mama lui este devastata și de neconsalat, însă încearcă să rămână puternică pentru gemenii ei de 11 ani și pentru fiica ei cea mare, Riley. Totuși, el în adora pe băiat. El era marea ei dragoste„, a declarat un apropiat al Lisei Marie Presley.

Cine era Benjamin Keough, nepotul lui Elvis Presley

BenjaminKeough al doilea fiu dintre cei patru copii ai Lisei Marie Presley, unica fiică a Priscillei și a luiElvis Presely. Benjamin era rodul căsătoriei dintrecântărețul Danny Keough, de 55de ani și fiica cuplului Presley, în vârstă de 52 de ani.Acestaseamăna foarte mult cu regretatul său bunic, Regele Rock N’ Roll-ului, spre încântarea fanilor care îl asaltau de cele mai multe ori pentru fotografii.
Elvis rămâne unul dintre cei mai celebri cântăreți din toate timpurile, cu 149 de melodii în topulHot 100 Billboard și 18 de hituri în fruntea clasamentului.