Bebito, fiul soților Reghecampf, a vorbit despre divorțul anunțat de fostul antrenor de la FCSB. Ce se întâmplă, de fapt, în familie

Bebito, fiul soților Reghecampf, a vorbit despre divorțul anunțat de fostul antrenor de la FCSB. Ce se întâmplă, de fapt, în familie

Laurențiu Reghecampf Jr., poreclit „Bebito”, respinge scenariul divorțului dintre părinții săi. Puștiul în vârstă de 12 ani crede că anumite persoane încearcă să distrugă familia Reghecampf.

„Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună”, a declarat Bebito, potrivit Cancan.

Informații contradictorii comunicate de către Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Joi, 17 iunie a fost comunicată decizia lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a recunoscut că va divorța, dar câteva ore mai târziu, Anamaria Prodan a declarat că nu va renunța la relație.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik.

„Și dacă familia asta divorțează, tot împreună o să fim și tot puternici o sa fim. Eu, Anamaria Prodan nu divorțez, e OK? În rest, voi îl știți pe Laur că vorbește vreodată? Întrebați-l pe el. Acum e plecat din țară, dar când se va întoarce, îl puteți întreba”, a transmis impresara pentru Antena Stars.