Noi tensiuni între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Mesajul pe care l-a postat fosta asistentă TV pe Instagram

Noi tensiuni între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Mesajul pe care l-a postat fosta asistentă TV pe Instagram
sursa Foto: instagram

Fosta asistentă TV,Bianca Drăgușanuși Alex Bodi au ținut în ultima vreme prima pagină a ziarelor de scandal. Deși, aparent totul pare să fie în regulă între ei, un nou scandal a izbucnit în relația celebrului cuplu, după împacarea de săptămâna trecută.

După ce s-au împăcat și s-au despărțit de mai multeori, Alex Bodi a surprins-o plăcut pe Bianca Drăgușanu, oferindu-i un ceas care valorează mai multe mii de euro. În weekend, afaceristul din Mediaș a petrecut o noapte de izolare alături de frumoasa blondină. Bărbatul nu a mers la ea cu mâna goală, ci i-a oferit un ceas care valorează cât un apartament.

Inițial, fosta asistentă TV a pornit singură în drum spre mare, însă, Alex Bodi a urmărit-o pe vedetă până pe litoral.

„Cei doi au fost surprinși într-o locație de lux și nu par deloc a avea probleme pentru că afaceristul este cu zâmbetul până la urechi și o ține pe fosta lui iubită de șolduri, un gest surprinzător dacă ne gândim că în urmă cu doar câteva zile își aruncau săgeți unul altuia prin intermediul paginilor de socializare,” informează SpyNews.ro.

Mai mult, ca să îi dovedească cât de puternice sunt sentimentele lui pentru focoasa blondină, Alex s-a despărțitde rusoaicaDaria Radionova.

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu pare că nu se lasă cu una, cu două și cere mai multe dovezi de iubire.

Mesajul pe care l-a postat fosta asistentă TV pe Instagram

Vedeta de televiziune continuă pe Instagram șirul mesajelor reci, de om dezamăgit din dragoste. Bianca Drăgușanu i-a transmis un mesaj extrem de dur iubitului ei, în fața întregului public.

„Odată ce atingi o anumită vârstă, devii în permanență neimpresionat de o mulțime de lucruri”, a fost mesajul postat de Bianca pe pagina sa de Instagram.

„Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil”

Chiar dacă a mai îmbătrânit,Bianca Drăgușanu se vinde scump.

„Nu știu dacă ne împăcăm. Suntem prieteni, încerc să-l înțeleg, să îi înțeleg acțiunile astea fără sens, face ce face, tot la mine se întoarce. Ma întreabă lumea dacă mai pot. Nu spun nici că da nici că nu, las viața să mă surprindă, îl las pe el să facă ce trebuie. Nu vreau să mă mai explic. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil”, a declarat Bianca Drăgușanu, invitată la o emisiune tv.

În paralel, fostaDaria Radionova, presupusa amantă a lui Bodi, aavertizat-ope Bianca în legătură cu intențiile milionarului.

”Nu mi-a dat pace de patru luni, spunea că mă iubește și nu poate trăi fără mine și că împăcarea lui cu Bianca era necesară pentru a rezolva unele dintre problemele sale, pe care ea le-ar putea rezolva singură. Apoi, după rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine! Mi-a spus că vrea doi copii de la mine, a invitat preotul acasă, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi și eu l-am prezentat părinților mei. Părinții mei nu au vrut să vorbească cu mine din cauza lui, au fost împotriva acestei relații! Dar i-a sunat și le-a spus că nu vrea să trăiască fără mine.”a declarat Daria Radionova, potrivitCancan.

”Am spus inițial că nu vreau să mă amestec în familia lui, dar el mi-a spus că nu are o familie. Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău! A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face. Astfel de lucruri nu vor funcționa cu mine! Îmi pare foarte rău de ea.”, a adăugat rusoaica.

Ultima oră
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său
20:19 - Accident cumplit în județul Prahova. Patru persoane, printre care și un bebeluș, au fost transportate la spital (VIDEO)
20:01 - Mamă, tată și fiu, răpuși de COVID-19 în aceeași zi. Cei trei erau nevaccinați și ajunseseră la spital în stare foarte gravă / Managerul SJU Giurgiu: Marea majoritate a cazurilor vin în ultimul moment (VIDEO)
19:37 - Probleme pentru Selly! Mesajul transmis de vlogger în toiul nopții: „Ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare…”
19:17 - 59.319 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care aproape 31.900 cu prima doză
18:56 - Ratingul României, reconfirmat de agențiile Standard & Poor`s și Moody`s. Perspectiva, stabilă
18:29 - Dan Tanasă: AUR va iniția procedurile parlamentare pentru controlul averii președintelui Klaus Iohannis