Cine este Bogdan Jianu, viitorul soț al Cătălinei Ponor. Este cu 18 ani mai mare decât fosta gimnastă (GALERIE FOTO)

sursa Foto: Instagram

Cătălina Ponor a fost cerută în căsătorie și a spus „Da” din toată inima. Fosta gimnastă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Bogdan Jianu și chiar dacă acesta este cu 18 ani mai mare decât ea, diferența de vârstă nu pare a fi un impediment atunci când iubirea este mai presus de orice. Sportiva a dat vestea pe pagina ei personală de Instagram și a postat un mesaj emoționat alături de fotografia cu prețiosul inel de logodnă cu diamant pe care tocmai l-a primit.

Cine este Bogdan Jianu

Bogdan Jianu este un actor și regizor din Pitești în vârstă de 50 de ani. Logodnicul Cătălinei Ponor a mai fost căsătorit în trecut cu Julia Jianu, fosta componenta a trupei Exotic. Cei doi au avut o relație de 16 ani, dintre care au fost căsătoriți 9. Divorțul s-a pronunțat în 2018. După separare, Julia Jianu marturisea ca s-a despărțit de Bogdan Jianu pe cale amiabila si ca este în continuare în relații foarte bune cu el.

Bogdan Jianu a jucat în producții românești precum „Vine Poliția”, „Hunted”, „Mihai Viteazu”, „Dacii”, „Vlad Draculea” și „Iancu Jianu”.

Apropiații cuplului spun că cei doi îndrăgostiți se potrivesc, au multe în comun, printre care iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan Jianu i-a stat alături Cătălinei Ponor şi în 2011 când a fost diagnosticată cu tahicardie, combinată cu o uşoară malformaţie și a fost operată de la Spitalul Floreasca.

Despre relația dintre Cătălina Ponor și Bogdan Jianu

Cătălina Ponor este în al nouălea cer și este fericită alături de Bogdan Jianu. Fosta gimnastă a dat marea veste a logodnei pe contul său personal de Instagram. Aceasta le-a arătat celor care o urmăresc cum arată frumosul inel cu care regizorul a cerut-o în căsătorie.

„Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus „DA” bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a scris Cătălina Ponor într-un mesaj postat pe Instagram, alături de fotografia cu inelul de logodnă primit.

Cine este Bogdan Jianu

Nici Bogdan Jianu nu avea cum să nu își manifeste public fericirea. La rânful lui, actorul a public o fotografie cu inelul, care ornamenta frumos degetul logodnicei sale.

„Este despre… DA! Iubire, incredere, daruire”, a scris Bogdan Jianu pe contul lui de Instagram.

Cine este Bogdan Jianu

Extrem de discretă cu detaliile din viața persoanală, sportiva a confirmat relația cu regizorul abia la începutul acestui an, într-un interviu acordat revistei Viva. La acel moment, povestea de dragoste dintre cei doi începuse deja de mai bine de 1 an și jumătate, chiar dacă se cunosc de 14 ani.

În trecut, Cătălina a avut o relație de aproape 4 ani cu gimnastul puertorican Tommy Ramos.

Triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, precum şi cu alte numeroase medalii în palmares, la Campionatul Mondial şi cel European, Cătălina Ponor s-a retras din activitate în 2017, anunţul fiind făcut în timpul Campionatului Mondial.