Brigitte, bătută în parcarea unui supermarket de soțul ei. Florin Pastramă nu este la prima abatere / „Așa ne iubim noi…” (VIDEO)

Foto: Florin Pastramă / Facebook

Brigitte Pastramă a fost bătută de soțul ei, Florin, în parcarea unui supermarket din sectorul 2 al Capitalei.

Vedeta a fost trântită la pământ de soțul ei, care o înjura și o agresa în văzul tuturor.

Brigitte, bătută de Florin Pastramă în parcarea unui supermarket

În imaginile difuzate de România TV se vede cum vedeta s-a prăbușit la pământ, iar oamenii care au vrut să îi vină în ajutor au fost alungați de către Florin Pastramă.

Deși fosta soție a lui Ilie Năstase încearcă să se ridice, Florin o bruschează în continuare și o pune la pământ.

„Tu și cu toată familia ta. Fă! Nu te potolești, fă?”, se aude pe înregistrarea cu agresiunea.

Brigitte și Pastramă, primele declarații după scena violentă

„Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult, toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu.
Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat”, a declarat Brigitte pentru Spynews, după incident.

“Așa ne iubim noi, nu i-a plăcut cum am condus și i-am zis treci tu la volan. Îi spun că o iubesc mult și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat-o pe Brigitte așa cum e ea, cum nu îi place cum conduc”, a spus și Florin Pastramă pentru sursa citată, fără să comenteze modul brutal cu care și-a maltratat soția.

Brigitte, agresată de soț, de față cu angajații lor

Din păcate, acesta nu a fost singurul moment în care Florin Pastramă a fost violent cu soția sa. Mai exact, soțul frumoasei brunete a fost filmat de camerele de supraveghere din propria shaormerie, în timp ce o agresa pe Brigitte.

În imaginile puse la dispoziție de cancan.ro se observă cum Pastramă are o ieșire violentă și se pregătește să o lovească pe brunetă, moment în care aceasta, foarte speriatăși plângând s-a pus într-un colț al încăperii.Se pare că Brigitte a fost trasă de păr și a primit câteva lovituri.

Potrivit surselor citate, incidentul ar fi avut loc în la începutul lunii iunie, iar angajații ar fi fost martori tăcuți la violențe.

Contactată de jurnaliștii viva.ro, Brigitte Pastramă a negat incidentul și a asigurat că relația cu soțul ei merge bine, cât despre un divorț nici nu poate fi vorba.

„Nu știu despre ce este vorba. Nu am citit. Tot ce pot să spun este că sunt bine și mai fericită ca oricând cu soțul meu. Și dacă există presupuse imagini, atunci trebuie să verific dacă sunt reale sau dacă nu”, a spus Brigitte.

Brigitte Pastramă afost abuzată fizic și emoțional de mai multe ori în căsniciille anterioare. Ea a recunoscut și că a fost înșelată și agreată în repetate rânduri.

Brigitte și Florin Pastramă s-a căsătorit în vara anului trecut, la câteva luni după ce s-au cunoscut în show-ul de televiziune „Ferma”.