Cabral, afectat de mesajul fiicei sale: „N-are cum să-ți mai treacă…”

Cabral, afectat de mesajul fiicei sale: N-are cum să-ți mai treacă...
Foto: Facebook/Cabral.

Cunoscutul realizator TV Cabral a povestit un episod important pe care l-a trăit după ce fiica sa cea mare, Inoke, i-a trimis un mesaj, recent, în care îi spunea că nu mai are nevoie să primească bani de la el.

Prezentatorul PRO TV a realizat faptul că anii au trecut repede iar fata sa a crescut și acum este total independentă în viață.

Cabral a postat pe una dintre rețelele de socializare cum s-a simțit după ce fiica sa i-a dat această lecție, relatează Libertatea.

Cabral: nu este deloc vorba despre bani, ci despre realizările lui Inoke

Termin filmarea și iau telefonul. Văd că m-a sunat Inoke.

Zic s-o sun înapoi, dar să arunc înainte un ochi pe mesaje.
Văd că mi-a și scris. Deschid whatsapp-ul.
Și, deși mesajul are legătură cu banii… de fapt, n-are nicio legătură cu banii.
Are legătură cu puiul care – după ce a părăsit cuibul – începe să-și facă un rost în viață.
Puiul care se desprinde și își alege o direcție, un drum, începe să construiască propria poveste… o poveste în care tu ești doar o etapă premergătoare.
Mesajul, că de la asta pornisem, era simplu:
– Hei, acum m-am uitat în cont și-am văzut că mi-ai pus bani în continuare. Nu mai pune, doar am un loc de muncă, am salariu, stai liniștit…
Păi cum să stau liniștit? Când tu te-ai făcut om mare… asta ce mă face pe mine?
Ce vorbești, nene… un vârtej de sentimente și trăiri într-o singură secundă.
Nod în gât, milioane de cuvinte în cap și cred că mi-a intrat și ceva praf în ochi, că altfel nu-mi închipui de ce s-au umezit brusc…
Nu înțelegi ce înseamnă să fii părinte decât după ce ajungi părinte. Și-apoi n-are cum să-ți mai treacă…”, a povestit Cabral pe Facebook.

Inoke, fata lui Cabral din căsnicia cu Luana

Inoke este fiica lui Cabral din prima căsătorie. Deși Inoke a rămas în grija mamei sale după divorț, prezentatorul a fost cât se poate de implicat în viața acesteia.  Fiica lui Cabral se întreține singură și este de o frumusețe răpitoare.

Inoke nu i-a călcat pe urme tatălui ei, preferând o carieră departe de lumina reflectoarelor. Deși abia a făcut primii pași în viața de adult, tânăra este pe picioarele ei și a renunțat la sprijinul financiar din partea părinților ei.

În vârstă de 20 de ani, fiica lui Cabral și-a câștigat independența financiară.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie