Cabral l-a adus în discuţie pe Gabriel Coveşeanu. Ce a putut spune despre fostul său coleg: „Ritmul lui era un pic diferit față de al nostru”

Cabral l-a adus în discuţie pe Gabriel Coveşeanu. Ce a putut spune despre fostul său coleg: „Ritmul lui era un pic diferit față de al nostru”
Foto: Instagram

Recent, Adela Popescu și Cabral au participat la rubrica sosurilor iuţi din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Printre subiectele discutate, a fost amintit și fostul său coleg, Cove, notează Cancan.

În cadrul emisiunii, Adela Popescu și Cabral au primit câteva întrebări care i-au pus în dificultate. Soția lui Radu Vâlcan a ales de mai multe ori să mănânce sosuri iuți, iar colegul ei nu a ezitat să răspundă provocărilor.

La un moment dat, Cabral l-a adus în discuţie pe Gabriel Coveşeanu. Cove este cunoscut pentru mai mult timp petrecut alături de Adela Popescu și, după  7 ani de activitate, acesta a luat decizia de a se reîntoarce la Prima TV.

Comentariul făcut de Cabral

În spirit de glumă, Cabral a făcut un comentariu referitor la plecarea acestuia de la Pro TV, iar Adela Popescu s-a simţit şi ea vizată.

„Ritmul lui era un pic diferit față de al nostru, ăstora din PRO. Când a venit aici a dat dovadă că a fost mai bun decât unii dintre noi”, a menționat Cabral.

Adela Popescu și Cabral, aproape de familie în Republica Dominicană

Potrivit unor informații, Adela Popescu și Cabral vor pleca alături de familiile lor în Republica Dominicană pentru câteva săptămâni, moment absolut neașteptat de fani. Ei vor petrece clipe de neuitat împreună cu familia, dar și de concurenții care se vor lupta pentru marele premiu.

Copiii Adelei și ai lui Cabral sunt în vacanță în această perioadă, tocmai de aceea vor putea să își însoțească părinții în jungla din Republica Dominicană.

Adela Popescu a declarat că se bucură foarte mult că poate face o echipă cu bărbatul alături de care și-a început cariera de prezentatoare TV în urmă cu foarte mulți ani. Aceasta nu pare să regrete că a părăsit pentru o vreme emisiunea „Vorbește Lumea”.

„Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”