Caliu de Clejani îi ia apărarea lui Johnny Depp în procesul cu Amber Heard: „Când cineva te târăște într-un asemenea scandal, nu e ușor. Se vede că e devastat”

Caliu de Clejani îi ia apărarea lui Johnny Depp în procesul cu Amber Heard: „Când cineva te târăște într-un asemenea scandal, nu e ușor. Se vede că e devastat”
Caliu de Clejani îi ia apărarea lui Johnny Depp în procesul cu Amber Heard. Sursa: Facebook/Caliu de la Clejani

În ultima perioadă, Johnny Depp a intrat în atenția publicului și a presei, fiind implicat într-un proces în care se judecă cu fosta soție pentru defăimare. Actorul a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru denigrare din cauza unui articol de opinie din anul 2018 pe care l-a scris la Washington Post, unde a discutat despre experiențele ei de violență domestică.

Caliu de la Clejani s-a poziționat de partea lui Johnny Depp, susținând că îl cunoaște bine și a spus ce mesaj i-ar transmite fostei soții a actorului dacă ar întâlni-o față-n față.

Caliu de la Clejani, mesaj pentru Amber Heard

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Gheorghe Anghel, cunoscut drept Caliu, l-a întâlnit de Johnny Depp pe platoul de filmare al producției „The man who cried”, unde a apărut și „Taraful haiducilor de la Clejani”.

„Eu, Caliu, dacă aș întâlni-o pe Amber față în față, i-aș spune… Îl cunosc bine pe Johnny, e fratele meu! Știu ce fel de om e, că am văzut cum se comporta cu Vanessa(n.r. Vanessa Paradis, fosta parteneră a lui Johnny Depp) și cu cea mică, Lily-Rose. I-aș zice să termine cu scandalul și să își rezolve problemele discret, între ei, cu modestie, fără să-i știe tot globul pământesc”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Caliu de la Clejani.

Ce spune Johnny Depp despre „Taraful haiducilor de la Clejani”

Johnny Depp a fost impresionat de personalitatea cântăreților din „Taraful haiducilor de la Clejani” și de tradițiile pe care le duc mai departe prin muzica lor.

Am împărțit câteva luni de zile aceeași rulotă cu ei. Îi ascultam cântând cât era ziua de lungă. Caliu cred că e cel mai rapid violonist din lume”, a declarat Johnny, în interviurile acordate după lansarea filmului.

Caliu de la Clejani a rememorat momentul când Johnny Depp l-a invitat la el acasă, unde cei 13 lăutari au petrecut aproximativ o lună.

„Stăteam la grătar toată ziua la el la piscină. Chema prieteni de-ai lui, actori din Hollywood. Cântam, mâncam și ne relaxam. Mă întreba mereu „Ești bine Caliu? Hai la plajă, să vezi oceanul. Facem o plimbare?” Ne înțelegeam în franceză și chiar și în tigănește. Învățase de la noi, la filmări. Arată altfel, acum. E tot el, dar e schimbat. Când cineva te târăște într-un asemenea scandal, nu e ușor. Se vede că e devastat, față de cum știu. Pentru mine, însă, e același. Un om onest. El știe ce are de făcut, dar e dureros să îl văd așa”, a explicat Caliu.

„Johnny s-a îndrăgostit de noi imediat. Eram în Brazilia, într-un turneu, prin 2000, cred, și ne-a sunat. Am urcat în avion și în loc să mergem acasă, am aterizat la Los Angeles. La aeroport, ne-a așteptat sora lui. Ne-a luat în brațe, deși ne vedeam pentru prima dată. Vă dați seama ce fel de oameni sunt? Respectuoși, sensibili…”, a povestit Caliu.

„Eram la el acasă și când am văzut-o pe Lily-Rose, am luat-o în brațe. Avea câteva luni, era bebeluș. Eu… cum se face la noi. Am scos dolari și i-am băgat copilului în sân. Johnny și Vanessa, imediat… „Ce faci, Caliu, ce e asta?” Le-am spus că la noi așa e tradiția. Când vezi prima dată copilul mic al unui prieten, îi faci un cadou, îi dai bani, ca să poarte noroc. Și au acceptat, din respect”, a rememorat Caliu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”